Plog

Plog #8

Wat een gezellig en leuk weekend heb ik achter de rug. Ik neem je mee middels de foto’s en vertel je wat ik allemaal deed.

Plog 8 (18)

Als was het niet helemaal weekend ging ik op donderdagavond eerst even lekker naar de nagelstudio. Het was hoog tijd na mijn vakantie, de huidige lak zat er 3,5 week op en ook al zat hij nog goed was hij wel wat verkleurd door de vele zon, smeerseltjes, zout, chloor etc. Dus heerlijk een verse lak en een stuk korter gemaakt. Ik koos voor een donker lakje uit de nieuwe najaarscollectie van Essence.

Plog 8 (19)       Plog 8 (20).jpg

Ik moest ook nog even de playsuit van Isabelle maken want daar zat een scheur in dus aan de slag met naald en draad. Ik was trouwens vrijdag mijn blush en highlighter vergeten op te doen, hoe? Geen idee, maar vond mezelf toch wat blotig de hele dag haha terwijl het verder niemand is opgevallen.

Plog 8 (22).jpg      Plog 8 (24).jpg

Op zaterdag ging ik vroeg naar de markt en nam daar deze bloemen mee, rozen dus en ik was blij dat mijn bloemenkraam ook weer terug was van vakantie. Daarna de boodschappies halen bij de Albert Heijn en zag ik Skoet met haar hoofd door de heg gluren naar de buren (die hebben kippen 🙂 ).

Plog 8 (25)

In de middag ging ik met vrienden naar Dierenpark Amersfoort daar was een foodtruck festival en wat was het leuk. We hebben een hoop gelachen en heerlijk gegeten. Het was erg druk dus even een hilarische foto waarop je kon zien dat we elkaar niet kwijt konden raken haha. Gekkigheid natuurlijk. Leuk om de diertjes te bekijken en dan op diverse plekken even neer te strijken voor een hapje. Echt een aanrader als je een beetje in het midden van het land woont.

Op zondag was ik niet helemaal fit, beetje hoofdpijn en algeheel mweh gevoel dus niet veel gedaan. Belangrijke brief weggebracht en gelijk een pakje opgehaald. Ik ga jullie trouwens volgende week alles vertellen over die brief, Manchester en hoe en wat 🙂 ik weet dat jullie nieuwsgierig zijn maar er moesten eerst wat andere dingen afgehandeld worden.

Plog 8 (15)          Plog 8 (16)     Plog 8 (17)

Naast het PostNL punt zat een plantenhoek dus gelijk even een nieuw plantje meegenomen wat ik had er net die ochtend 1 in de kliko gegooid die totaal was uitgebloeid. In het pakketje zat een bestelling van Boozyshop. Ik had al zo lang geen make-up meer gekocht had even zin in een lekkere verse dosis haha.

Wat deed jij het weekend?

Annette

18 thoughts on “Plog

  1. Heerlijk dat je van het weekend hebt genoten. Vrijdag kwamen alle kinderen eten. Zaterdag Richard en Floor naar schiphol gebracht. Wij ’s avonds naar de Bingo ( jou moeder en ik ) en zondag naar een bloemencorso met je ouders en daarna een broodje diner kebab gegeten.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een lekker weekend! Haha, ik vind die foto van Skoet zo leuk en lief. Ik had eigenlijk een heel rustig weekend. Zaterdag moest ik werken en zondag heb ik het derde seizoen van Outlander afgekeken. Prachtig, alhoewel ik nu baal dat het dus afgelopen is haha;-)

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik ben benieuwd wat er precies is met die brief en Manchester. Leuk trouwens dat je ook weer een verse lading make-up hebt ingeslagen! Ik heb laatst ook nog bij Boozyshop besteld haha ze hadden leuke kortingen 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s