Dekbed

Dekbed

Slapen, ik doe het graag en ook zo lang mogelijk. Ik probeer zeker elke nacht wel 8 uur slaap te pakken. Dat lukt me niet altijd en ik word ook elke nacht wel een keer wakker, meestal rond de klok van half 4 (herkenbaar?) maar val dan gelukkig eigenlijk altijd wel weer in slaap.

dekbed discounter

Ik ga ook eigenlijk altijd op hetzelfde tijdstip naar bed ook in het weekend eigenlijk. Ik merk zelf dat ik daar baat bij heb en me beter voel als ik genoeg geslapen heb. Ik ben dus zeker geen nachtbraker, nooit geweest en vermoed ook niet dat ik het ooit zal worden.

Ik mocht een heerlijke dekbedhoes uitkiezen bij Dekbed discounter en deed dat natuurlijk met veel plezier. Ik koos voor een prachtige witte hoes gemaakt van 100% micorpercal. Echt nog nooit van gehoord, jullie?

dekbed discounter

Het is een extra fijne weving met heel dun draad waardoor de overtrek zacht en soepel aanvoelt en ook blijft aanvoelen. Wow, inderdaad, als ik hem uit de verpakking haal valt me op hoe zacht hij is, ik gooi hem direct even in de was zodat ik hem gelijk in gebruik kan nemen.

Dekbed discounter (5)

Mijn beddengoed is altijd wit, al jaren. Er gaat niets boven een heerlijk wit bed (alsof je tussen de wolken gaat liggen) en ik kan me niet voorstellen dat ooit voor een drukke print of iets kan gaan kiezen. Vroeger heb ik dat wel eens gehad maar ik ga nu vooral voor een hele rustige uitstraling in mijn slaapkamer.

Ik heb donkergrijze gordijnen die goed het licht tegenhouden (vandaar dat de foto’s wat donker zijn) en je dus goed kunt slapen ook al is het hoog zomer. En dan dus dat heerlijk witte bed, nu gaat er natuurlijk niets boven een fris gewassen bed dus hier duik ik met alle liefde helemaal in en onder.

Dekbed discounter (6)

Het overtrek komt dus ook netjes uit de was en de droger. Strijken daar doe ik niet aan want daar heb ik niet alleen een hekel aan maar eventuele kreukels heb je ook na een nachtje slapen. Deze hoes komt goed glad uit de test en heeft dus niet eens een boutje nodig. Heerlijk!

Welterusten Zzzzzzz

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

12 thoughts on “Dekbed

  1. Mooi overtrek, mooi hoe het geweven is.
    In vers gewassen overtrek slaap ik als een roos, vooral als het ook nog buiten in de wind heeft gedroogd. Heerlijk. Geniet maar lekker van je overyrek.πŸ‘πŸ’‹πŸ˜Ž

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik vind hem erg mooi! Fijn ook dat hij mooi uit de wasmachine en uit de droger komt. Ik heb zelf overtrekken van Essenza. Dat is katoensatijn en dat hoef je dus ook niet te strijken. Bah, met zulke grote oppervlakken is daar ook geen beginnen aan;-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s