Friday Finds

Optische illusie vaas

Ik heb weer wat leuks gevonden hoor.  Op mijn favoriete snuffelsite voor gekkigheidjes (wish.com) zag ik deze vaas. Ik klikte hem naar huis en vind het weer een geslaagde Friday find.

3D vaas

Eigenlijk is het idee heel simpel. Van stevig ijzer maak je de vorm van een vaas (er was overigens een hoop keuze dus nog best lastig kiezen) en voila, de optische illusie is geboren. Want eigenlijk is het helemaal niets natuurlijk hahaha.

3D vaas

De vorm van een vaas maar zoals je hem binnenkrijgt kun je er geen bloem in kwijt (wel een kunstbloem, dat zou kunnen). Je zet dus een glas of klein vaasje in de opening en daar zet je dan je bloem of bloemen in.

Ik vond het creatief en leuk gevonden, je moet er maar op komen tenslotte. Hier demonstreer ik hem met een gekleurd glas (ik geloof van de Ikea) en dan een pioenroos erin. Mijn favoriete bloemen van dit moment. Omdat ze er altijd maar zo kort zijn neem ik ze vaak een paar weken mee als ik op zaterdag mijn kaas en bloemen op de markt ga halen (zie mijn plog van vorige week).

3D vaas

Het vaasje was EUR 4,-. Dat is niet heel goedkoop maar ook niet duur vind ik persoonlijk. Ik vind het leuk ook al heb je er feitelijk niets aan. Ik ben ook niet zo van de tierelantijntjes in huis en prullaria is aan mij vaak niet besteed. Deze vaas is toch strak en daardoor kan hem waarderen. Als je eens een bloem over hebt van een bos die je weg gooit of je hebt een paar losse bloemen is het een leuke manier om ze neer te zetten.

Zou jij zoiets kopen?

Annette

14 thoughts on “Friday Finds

  1. Zelf ben ik natuurlijk wel ontzettend van de ‘tierelantijntjes’ en dit is mij dan ook iets te ‘minimalistisch’ haha;-) Het idee vind ik wel erg goed. Je moet er inderdaad maar opkomen…

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Friday Finds | Ann Ages Gracefully – koppejansblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s