Sample Saturday

Elizabeth Arden – White Tea

Bij mijn FeelUnique bestelling (klik hier voor de unboxing) ontving ik twee samples. Waaronder dit parfum sample van het nieuwe luchtje van Elizabeth Arden – White tea. Ik ben dol op dit soort luchtjes dus deze ging mee op vakantie en kon getest worden voor de Sample Saturday.

Elizabeth Arden White tea

Normaal neem ik nooit parfum mee op vakantie omdat ik het toch in de praktijk meestal niet draag en ik het vaak onhandig meenemen vind gezien het vaak glazen flacons zijn. Ideaal moment dus om deze sample in de toilettas mee te nemen en uit te proberen.

 • Wat voor product is het?

White Tea van Elizabeth Arden is een Houtachtig Bloemige Musk geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. White Tea is gecreëerd door Rodrigo Flores-Roux, Guillaume Flavigny en Caroline Sabas. Topnoten zijn Mandarijn, Scharlei, Varen en Zeenoten; hartnoten zijn Witte thee, Mate (Ilex paraguariensis) en Witte Iris; Basisnoten zijn Amber, Muskus Ambrette, Tonkaboon en Exotische Houtsoorten.

 • Welk merk betreft het?

Elizabeth Arden

 • Wat is de eerste indruk:

Lekker, ik zei het al dit zijn mijn soort geuren. Niet al te zwaar en de houtnoten, hmm dat doet het meestal goed bij mij

Elizabeth Arden - White tea

 • Kopen of niet kopen?

Voor 50ml betaal je ongeveer 30 euro heel erg betaalbaar dus dit luchtje. Ik vind hem erg lekker dus ik zou deze maar zo aan kunnen schaffen (of kado vragen 🙂 ).

Ik heb met dit sample denk ik een goede week gedaan en een paar spuitjes per keer gebruikt. Ik kon hem dus echt even goed ruiken op mijn huid. Soms kan dat namelijk tegenvallen dus probeer een parfum altijd een paar dagen uit. Dit soort samples zijn dus ideaal om te kijken of een luchtje wel echt bij je past voordat je –een soms dure- aanschaf doet.

Probeer jij parfum altijd uit middels een sample voordat je hem koopt?

Annette

 

 

18 thoughts on “Sample Saturday

  • Bij sommige luchtjes heb ik het ook die moet ik dan gewoon hebben 🙂 maar sinds het bij mij ook mis ging en het echt niet lekker rook ben ik voorzichtiger en vraag ik vaak of ze even een staafje voor me vullen zodat ik het een paar dagen kan proberen.

   Like

 1. Ik heb heel veel parfum monstertjes, ik bewaar ze altijd maar gebruik ze eigenlijk bijna nooit hihi..
  Als ik een nieuw luchtje wil (neem namelijk nooit dezelfde) beslis ik ter plekke in de parfumeriezaak.
  Deze klinkt lekker ja ! Ga hem overwegen als mijn huidige luchtje (Ma Vie van Hugo Boss) op is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s