Shoplog Primark

Ongeveer 2 weken geleden opende de Primark in het Hilvertshof in Hilversum. Ik ging uiteraard even langs en kocht een aantal basic items. Ik laat ze aan je zien in de shoplog van vandaag.

Ik zou het leuk vinden als je je wilt abonneren op mijn kanaal (Klik hier). Het is gratis en je ziet mijn filmpjes als eerste.

Annette

19 thoughts on “Shoplog Primark

 1. Fijn dat ze nu ook in Hilversum zitten, voor mij is de dichtstbijzijnde Primark in Nijmegen. Leuk, ik wil ook een witte spijkerbroek erbij.(geen geld) Grappig, ik herken het met die boordjes, ik heb ook liever een V- hals. Nu ik dit gezien heb ga ik misschien weer eens in de Primark kijken, meestal slaagde ik daar nooit.

  Geliked door 1 persoon

  • De spijkerbroek kon ik zowaar 2x dragen voor ik er een vlek op had hahaha een wonder ๐Ÿ™‚ Ja geen dingen strak om mijn hals dan wordt ik helemaal kriegel. Shawls lukt vaak wel omdat die lekker luchtig zijn ๐Ÿ™‚

   Like

 2. Primarkt heeft echt leuke kleding. Echter de jeans die ik kocht zit af en toe om te janken. Zal wel het model zijn, want zou push up effect hebben, maar mijn getrainde billen zijn te groot denk ik ๐Ÿ˜œ

  Geliked door 1 persoon

 3. Ben laatst nog bij de primark geweest , heb voor mezeld niets oassends gevonde maar wel voor mijn dochter.
  Jij hebt leuke spulletjes gescoord en wil je bedanken dat wij mee mochten kijken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s