Wereldkaart

Wereldkaart op hout

Het is altijd leuk als je wordt aangeboden iets moois uit te zoeken voor aan de wand. In samenwerking met Wereldkaarten.nl mocht ik een mooie wereldkaart uitzoeken. Ik koos voor een variant op hout en laat hem vandaag aan je zien.

Wereldkaarten.nl

Over wereldkaarten.nl:

Een webshop die je maar liefst 50 verschillende wereldkaarten te koop aanbiedt: Wereldkaarten.nl. Met onze wereldkaart aan jouw muur droom je alvast weg naar je volgende bestemming, praat je met je familie over al je fantastische vakanties én ben je verzekerd van een hippe wand. Onze wereldkaarten zijn onderverdeeld in vier categorieën: Historisch, Gedetailleerd, Trendy en Kinderen. Zo is er voor ieder wat wils. Alle wereldkaarten zijn te bestellen op maar liefst vijf verschillende materialen: rustiek hout, populair canvas, luxe glas, stoer aluminium en handig posterpapier. Met behulp van onze bij te bestellen prikvlaggetjes houd je bij welke landen je al eens hebt bezocht, welke nog een bezoekje verdienen én stippel je je toekomstige roadtrip alvast uit. Daarnaast zijn er nog veel meer extra’s te bestellen, zoals een baklijst, schildersezeltjes en ophangsystemen. Kijk snel rond, leef je uit, geniet van al het moois en koop jouw wereldkaart!

Wereldkaart op hout

Wie droomt er nu niet om de wereld over te reizen, ik in elk geval wel en wil ook zeker steeds meer van de wereld gaan zien. Ik ben al best in veel landen in Europa geweest en ook 1 keer een rondreis gemaakt door Florida in de US. Ik ga nu nog jaarlijks met mijn dochter op vakantie (en dit jaar ook met mijn zoon en zijn vriendin) maar als zij straks de deur uit zijn wil ik meer gaan stedentrippen maar ook meer rondreizen gaan maken en op die manier wat van de wereld gaan zien.

Ik koos voor de wereldkaart op hout in een mooie groenttint (of krachtig groen zoals zij zelf zeggen) ik heb hem in de gang gehangen net voordat je de trap op gaat naar boven. Goede plek al zeg ik het zelf dus elke keer als ik naar boven loop zie ik deze mooi kaart.

Wereldkaart op hout

Het bestellen ging heel makkelijk de keuze was een stuk moeilijker haha maar uiteindelijk deze gekozen, maat ingeven en aangeven of je een ophangsysteem wilt. Ook is het leuk dat je een setje prikvlaggetjes kunt mee bestellen als je graag wilt aangeven op welke plekken je allemaal bent geweest. Ik had de kaart na ongeveer een week in huis en ook de bezorging verliep prima en hij was goed verpakt tegen eventuele beschadigingen.

Wereldkaart op hout

Ik droom weer lekker van mooie bestemmingen en ben heel blij met mijn keuze. Zou een wereldkaart aan de muur ook iets voor jou zijn?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

10 thoughts on “Wereldkaart

  1. Mooi zo een wereldkaart, zou zeker wat voor mij zijn. Ik hoop iedere dag wel op een meevaller zodat wij heerlijk kunnen gaan reizen. Ik vind dat eigenlijk iedereen de wereld zou moeten “ontdekken”… er is zoveel moois nog te zien.. en je leeft maar 1 keer.

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk! Ik ben helemaal geen wereldreiziger, maar ik heb zo’n gigantisch slecht gevoel voor richting dat ik ’t handig vind om landen op te zoeken. Ik heb een paar jaar geleden zo’n plastic wereldbol gekocht! Geweldig vind ik dat!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s