Beauty awards

Beauty awards 2017

Afgelopen maandagavond was ik naar Studio 21. Voor mij een thuiswedstrijd want dit is bijna in mijn achtertuin. Wat ik daar te zoeken had in gala op een maandagavond? De uitreiking van de Beauty awards 2017.

Beauty awards 2017

De Beauty awards zijn prijzen die worden uitgereikt aan de schoonheidsspecialistes en salons in Nederland. Het is een industrieprijs en ik vond het leuk om mee te maken. De genomineerde salons en specialistes hebben gedurende het proces een mysterie guest op bezoek gehad (waar kan ik me aanmelden) die een behandeling onderging en de beleving van de salon in een rapport heeft weer gegeven.

Beauty awards 2017

Zelf kom ik graag bij de schoonheidsspecialiste. Ik ga elke maand (ik weet het luxe-poes) wel een keer (ongeveer). De ene maand doe ik een microdermabrasie behandeling om mijn huidconditie mooi op peil te houden en de andere keer een echte schoonheidsbehandeling met massage, masker(s), dieptereiniger etc. Zalig. Het is niet goedkoop maar het is een luxe die ik mezelf graag gun.

Beauty awards 2017

Er werden 7 prijzen uitgereikt en er waren uiteindelijk 6 winnaressen (vorig jaar waren er ook twee mannen die de prijs voor de salon in de wacht hadden gesleept maar het is nu eenmaal toch een wereld waarin met name dames actief zijn). 1 lucky-lady won dus twee prijzen. Zij won de prijs voor schoonheidsspecialiste van het jaar voor de regio zuid en de publieksprijs.

Beauty awards 2017

Dit zijn de winnaars:

  • Grace Janssen – Nieuwkomer van het jaar
  • Marijke Dikkerboom – Schoonheidsspecialiste van het jaar – regio Noord
  • Kuno Breen – Schoonheidsspecialiste van het  jaar – regio Midden
  • Angelique Huybrechts – Schoonheidsspecialiste van het jaar – regio Zuid +     publieksprijs
  • Maaike Helmond – Beautysalon van het jaar klein (tot 3 medewerkers)
  • Anneliese Klouwer  – Beautysalon van het jaar groot (vanaf 3 medewerkers)

Samen met medeblogster Jeapiebel van Choosebeautiful konden we onder het genot van een hapje en een show van het Studio 21 ensemble (die van de Pandora shows) genieten van de uitreiking. Leuk om mee gemaakt te hebben maar de maandagavond vond ik niet zo geschikt, ik ging nu uit mijn werk naar huis huppakee in vol ornaat naar de Studio maar ik kan me voorstellen dat voor een echt feest na afloop (ik ben toen naar huis gegaan volgende dag weer werken) de maandagavond niet echt lekker is.

Ann Ages Gracefully Choosebeautiful

Ik heb een leuke avond gehad en vind zeker dat deze prijzen wat meer aandacht mogen krijgen. Vele van ons leggen toch onze ziel en zaligheid en met name onze huid J in handen van deze capabele dames en heren. Mooi ook om te horen dat ze ook veel kunnen doen voor mensen met huidproblemen na bijvoorbeeld chemokuren maar ook bijvoorbeeld voor transgenders. Sta je toch niet altijd bij stil.

Ga jij wel eens naar de schoonheidsspecialiste?

Annette

17 thoughts on “Beauty awards

  1. Wat leuk dat je daar naartoe bent gegaan. Ik twijfelde en had dan iets gala-achtigs moeten aanschaffen..Ik ging vroeger bijna maandelijks naar de schoonheidsspecialiste, nu nooit meer. En het is zo lekker, vooral de massage. Leuk verslag Annette!

    Geliked door 1 persoon

    • Dank je Babs, ik heb wel twee galajurken maar vond het wel een tikje too much. Dus had een kuitlange jurk van mijn dochter aan met een gekleurde sjaal erover. De genomineerden waren wel allemaal in vol ornaat. Leuk om jurken te kijken 🙂

      Like

  2. Maandagavond is zeker niet echt handig. Ik vind het erg leuk om te zien dat mensen hier lekker in het zonnetje worden gezet door hun uitstekende inzet. Ik was zo moe die avond na afloop. Heel leuk om je in het echt te ontmoeten. 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie