Wilkinson Sword

Hydro Silk by Wilkinson Sword

Ook al is er nog geen straaltje zon te zien dus nog geen blote benen tijd helaas heb ik toch een scheermes review voor jullie. Nu heb ik persoonlijk geen zon nodig want ik scheer de boel echt wel 3x per week het hele jaar door.

Wilkinson Sword Hydro Silk

Als brunette heb ik net als vele lotgenoten te veel zichtbaar haar op ongewenste plekken hahaha. Dus hatsikidee het scheermes is mijn beste vriend. Alternatieven genoeg en ja, die heb ik ook wel geprobeerd tot pijnlijke laserbehandelingen (zonder resultaat) aan toe maar ik blijf het scheren onder de douche toch de fijnste methode voor mij vinden.

Wilkinson Sword Hydro silk

Waarom jezelf kwellen en pijnigen als het ook snel en pijnloos kan? Dus voor mij geen hars, IPL, crèmes of andere ongein meer. Ik kreeg dit scheermes toegestuurd omdat Wilkinson hun verpakkingen heeft aangepast en de mesjes verbeterd.

De verpakkingen zijn mooi (mat) zwart met een touch of color zoals dat zo mooi heet. Bovendien bevat het Hydro Silk mesje dat ik heb ontvangen Shea boter. Hoera!  Dus geen pukkeltjes en bultjes maar een verzorgende strip zodat je geen uitgedroogde huid overhoud aan het einde van je scheerbeurt.

Het mesje zelf heeft 5 scheerbladen (heet dat zo eigenlijk?) dus mocht je een haartje missen pikt een volgend mesje dat zeker wel mee. Ontharen gaat razendsnel. Ik doe mijn oksels, bikinilijn en benen in een paar minuten, rats rats (ik ben er inmiddels reuze handig mee) en klaar is Klara.

In de verpakking ook nog eens een handig zuignapje om het mesje goed te drogen te kunnen hangen. Het enige dat ik mis en dat ik wel bij mijn Balea scheermesjes heb bijvoorbeeld is een plastic kapje voor over de mesjes als je klaar bent. Als je hem in de douche hangt zal hij dan toch wat slechter drogen. Maar een kniesoor die daarop let.

De nieuwe Wilkinson scheermessen vind je vanaf Maart in de schappen waar ze met hun nieuwe verpakking vast goed op zullen vallen. Er zijn 5 verschillende varianten verkrijgbaar. Ik heb de paarse (favoriete kleur) en zo zijn de diverse mesjes goed te onderscheiden en te vinden welke het beste bij jou past.

Uiteraard zijn er voor jouw favoriet ook navullingen te verkrijgen zodat je eenmalig de houder hoeft te kopen en daarna alleen nog de nieuwe mesjes. Te koop bij de drogisterijen en de supermarkt. Ik scheer me nu weg voor vandaag 🙂 .

Welke ontharingsmethode gebruik jij?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

20 thoughts on “Wilkinson Sword

 1. Ik scheer ook met wilkinson, maar dan met de wegwerpmesjes. Ik ga deze van jou eens proberen, want de bikinilijn kan ik niet met de mijne doen. Ik heb een paar jaar geleden IPL gedaan, ideaal, maar moet een bijwerk-sessie boeken, en niet zo’n zin in. Als het goed is mag ik een IPL apparaat gaan testen. Maar nogmaals, ik ga jouw mesjes ook eens halen

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb IPL gedaan toen het net uitkwam jaren terug dus, vond het pijnlijk en het resultaat maar zo-zo ik heb toen mijn bikinilijn laten doen. De lasers zijn nu natuurlijk een stuk beter maar ik blijf het een hoop geld vinden dus ik houd het maar bij scheren. Als je het apparaat mag testen ben ik wel heel benieuwd. Als je er iets over zou willen schrijven op mijn site moet je maar een mailtje sturen denk best dat er mensen nieuwsgierig naar zijn 🙂

   Like

 2. Ik scheer ook. Harsen heb ik wel eens geprobeerd, maar ik vind het niks.
  Mijn benen scheer ik iedere dag want de volgende dag jeukt het anders zo… maar.. in het ziekenhuis merkte ik daar niets van. (je hebt natuurlijk ook andere dingen aan je hoofd) dus ik kan nu ook overgaan naar 3 keer per week.
  Mooi en goed mesje, de navullingen vind ik altijd zo duur, dat wel. Momenteel ben ik aan de LIDL.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik gebruik ook gewoon altijd een scheermesje, dat vind ik tot nu toe ook nog de beste methode. Ik heb wel een keer een silkepil apparaat gebruikt, maar dat irriteerde mijn huid zo erg dat ik pas van de bultjes af was wanneer ik weer stoppels kreeg.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s