Nagels #36

Hema – 05 Midnight Grey

Zelf vond ik het wel weer eens tijd voor een lakje van de Hema. Het was alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een Hema lakje aan jullie liet zien (Klik hier) dus hollen naar de Hema.

Mijn oog viel al snel op een blauwachtige kleur, ik wilde niet weer met een paars lakje aankomen hahaha al ging mijn hartje wel wat sneller kloppen bij het zien van al die heerlijke paarstinten. Uiteindelijk had ik mijn keuze gemaakt, dacht ik 🙂 .

Want toen was daar ineens de opruimingsbak met lakjes voor slechts EUR 0,50. In die bak lag ook een blauw/grijs lakje en hij leek best veel op de kleur waar ik mee in mijn handen stond. Die ging dus terug in het schap en nam ik deze 05 Midnight Grey mee.

Spijt? Yup, naadje deze lak, sorry maar ik roep het maar gelijk. De kleur dekt niet helemaal lekker. Hij leek goed te dekken met 2 laagjes maar toen ik eenmaal thuis was zag ik bij bepaalde lichtval toch dat hij wat doorscheen. Argh! Daar baal ik van want ik ga me daar dus groen en geel aan ergeren.

De kleur is op zich dus best mooi maar heeft voor een volledige dekking 3 laagjes nodig en dat vind ik echt te veel, dan wordt een nagellak ook te dik en zit je met de droogtijd die dan een stuk langer duurt. Heel jammer maar het kan een keer gebeuren.

Persoonlijk denk ik niet dat hij daarom in de uitverkoopbak lag hoor, ik denk dat deze kleur gewoon van een oudere collectie is en dat hij plaats moest maken voor de voorjaarskleuren. Oke Hema, volgende keer beter.

Heb jij het wel eens gehad een ‘tegenvallende’ lakkleur?

Annette

13 thoughts on “Nagels #36

  1. Ik lees vaak, en zelf ook ervaren, dat de lakjes van de Hema tegenvallen. Ik zou moeten kijken, maar volgens mij heb ik, alweer een tijd geleden, exact dezelfde kleur gekocht! (wij zijn echte koopjesjagers, hahaha)

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat jammer! Drie lagen is inderdaad best wel stom qua dekking, twee vind ik altijd maximaal, anders duurt het veel te lang. Ik had vroeger echt een heel mooi lakje van de hema, jammer dat deze niet zo geslaagd is. Ik heb zeker wel eens lakjes die tegen vallen.

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Nagels #37 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s