Weekoverzicht

Weekoverzicht #99

Het was niet mijn beste week qua concentratie met die hitte. Hoe was het bij jullie? Ik houd wel van hoge temperaturen maar alleen als ik –bijvoorbeeld- in Griekenland aan het zwembad of strand lig. Hier in ons land vind ik het helemaal niets. Mij te warm en je bent te lamlendig om wat te ondernemen.

Gescheurd

Ik scheurde dus ook gewoon uit mijn leuke broek van Costes. Hij was gelukkig uit de uitverkoop dus niet duur maar toch zonde. Kon niet meer gemaakt. Hij was naast de naad gescheurd dus ik denk dat er een zwakke plek in de stof heeft gezeten maar dus niet mooi te repareren. Dan maar in de prullenbak ermee.

Gewerkt

Maar goed, er moest gewoon gewerkt worden natuurlijk. Op woensdag was ik naar kantoor en dat was wel even lekker met de airco kan ik je zeggen. Thuis in mijn huiskamer was het bijna 30 graden en  kon ik mijn draai niet lekker vinden. Ik ben nog steeds druk met de vacatures en heb de eerste telefonische interviews gedaan. Het blijft mij verbazen dat met name de millenials maar blijven vragen wat hun ‘next step’ zal zijn. Misschien eerst even proberen deze baan te krijgen? Ik word altijd een beetje narrig van die vraag. Ik ben nog van de generatie dat als je hard werkt er altijd wel mogelijkheden zijn om hogerop of andere functies binnen een bedrijf te krijgen. Erom vragen als je nog niet eens ‘binnen’ bent vind ik vervelend. Maar goed, ik weet dat het de generatie is die dit graag helemaal voor zich kan zien. Komende week krijg ik er hoogstwaarschijnlijk weer 3 vacatures bij op een wat lager niveau – instap functies dus ik vrees weer duizenden sollicitanten. Maar hee, we gaan het zien.

Gegeten

Ik deed deze week maar met 2 gerechten mee uit de box want ik ging onverwachts later in de week nog een keer pannekoeken eten buiten de deur J. Uit de box maakte ik de Thaise fusion salade met vegetarische runderpuntjes, heel lekker vond ik het maar de kinderen wilde liever ‘echt vlees’. De kip Alfredo hebben we al eens vaker gehad en een pasta gerecht is altijd goed. Tot slot dan het broodje Italiaanse gehakt met groenten. Ik at dus toen een lekkere appel met kaneel pannekoek.

Borduren

Ik ben dus ook weer aan een nieuw borduurpakket begonnen. Had ik jullie nog niet laten zien. Het worden Amsterdamse grachtenhuisjes. Het is wel even een project dus hier ben ik wel een paar maanden zoet mee. Van de week ging het ook niet, te warm, de naald zweette zo uit mijn hand haha dus van de week maar weer een draadje doen.

Hitte

Skoet had het ook zwaar met de hitte al ligt ze op deze foto heerlijk te slapen. Ze wil nog wel steeds dicht tegen 1 van ons aanliggen wat met die warmte niet echt lekker is, pfff. Ik ben ook producten aan het testen van Neutrogena. Ik greeg via de Insiders een mooi pakket. Ben met name gecharmeerd van het serum. De oogcreme vind ik helemaal niets, die blijft maar prikken. Een volledige review komt nog als de producten helemaal op zijn.

Presentje

Ik pakte ook voor de collega’s nog een klein presentje in en ging dus met een volle boodschappentas naar de brievenbus, die was tjokvol toen ik klaar was haha. Omdat we nog wat langer thuis blijven werken vind ik het belangrijk af en toe een brief met een klein kadootje te sturen om de moraal er goed in te houden maar ik moet zeggen dat gaat heel goed. Elke ochtend om half 10 hebben we videovergadering met het hele team, doen we regelmatig een pubquiz en zingen we happy birthday (heeeel  vals) als er iemand jarig is.

Weekend

Op zaterdag speelden we toerist in eigen land en gingen we een wandeling door Marken maken. Het was heerlijk weer – ondanks de dreiging van de regen -. Op de foto het monument voor de watersnoodramp uit 1916 (als ik me niet vergis). Lekker een kopje thee op het terras aan het water gedronken. Zondag wat in huis gerommeld – was hoognodig dat er ook wat huishouden gedaan werd.

De komende twee maanden ga ik terug naar 2 artikelen per week. De zomermaanden wordt er vaak minder gelezen en het geeft mij wat lucht en ruimte om wat artikelen vooruit te schrijven zodat we in september weer naar 3 artikelen kunnen.

Hoe was jullie week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Vooral erg warm inderdaad gelukkig is het nu wat aangenamer al blijft de warmte nog wel hangen. Bijna een dagtaak die vacatures en zker in deze tijd zal het wel stormlopen. Succes en fijne week.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hier ook een warme week gehad! Vandaag maar wat huishoudelijk werk inhalen, dat was met de hitte niet te doen.

  Dat je zoveel reacties op een vacature krijgt 😱 geen bemoedigend vooruitzicht voor mij, heb afgelopen week gehoord ik dat per 1 september weer beschikbaar op de arbeidsmarkt. Als er zoveel mensen reageren op een functie……….
  Maar ik heb nog even

  Leuke outfits weer, jammer van je broek!

  Succes deze week!

  Geliked door 1 persoon

 3. Het was in de caravan over de 30 graden, maar hebben een airco in de slaapkamer.
  Heerlijk een paar dagen in Bergen geweest met het mooie weer en aan de kust iets koeler. Mooie omgeving en hebben er heerlijk gefietst, terrasje en tot ’s avonds laat buiten gezeten.
  Leuk om te borderen en heb ook heel wat geborduurd, voor alle kleinkinderen een schilderij bij hun geboorte. Als aan denken van Oma Marjan.
  Mensen moet eerst maar eens aan het werk gaan en dan kijken wat de mogelijkheden zijn .
  Spreek uit ervaring , want Ik ben in mijn werk ook gegroeid en had daar ook de kans voor. Pluk er nu de vruchten van met mijn Pensioen. En altijd met veel plezier gewerkt en op een leuke manier afscheid genomen.
  Succes met alles.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jammer van die broek, maar kan gebeuren natuurlijk… Ik vond het ook op de laatste dag te heet, maar nu die regen de hele tijd. Gelukkig is het niet echt koud, zeker als de wind gaat liggen.
  Ik vind het serum ook heel goed, die dagcrème gaat bij mij enorm rullen, jammer!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s