Friday Finds

Opvouwbare bloemenvaas

Hebben jullie net als ik een overload aan bloempotten, vazen etc. In jullie gang- of bergkast staan? En heb je dan ook dat als je met een plantje of bloemetje thuis komt het net niet de juiste maat is? Dit laatste heb ik vaak met planten. Dan denk ik nog wel een pot te hebben en is die net te groot of te klein.

Maar voor de kleinbehuisde onder ons heb ik deze Friday Find: de opvouwbare bloemenvaas 🙂 Ik dacht toen ik het zag: Dat kan nooit werken, dat valt om. Dat kan toch niet stabiel zijn? Maar toch mensen echt, het is een leukerd.

Ze komen in verschillende printjes die je (helaas) niet kunt kiezen voor EUR 1,- is het even afwachten welke je krijgt toegestuurd. Het is dus van plastic, je vult hem met water en dan heb je echt wel een stevige ‘zak’. Bloemetje erin en klaar is kees.

Als je bloemetjes in de kliko verdwijnen omdat ze zijn uitgebloeid, spoel je de vaas om, laat hem even drogen en je kunt hem weer plat wegleggen tot de volgende keer. Neemt zero ruimte in. Ook handig als je een bloemetje kado geeft. Kun je er gelijk een vaasje bij geven.

Annette

2 thoughts on “Friday Finds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s