Sample Saturday

Lancome – Rénergie Multi-Lift

Lancome heeft wat mij betreft altijd fijne producten. Ik stond dan ook te popelen om de sample van de multilift uit te testen.  De kleur paars is zoals jullie weten mijn lievelingskleur dus qua verpakking zit het al goed 🙂

Lancome multi-lift

Wat voor product is het?

Van de Rénergie lijn kun je diverse producten krijgen van oogcrème tot lipcrème en uiteraard een serum, dag- en nachtverzorging.

Rénergie Multi-Lift Soin Lifting Redéfinition geeft spectaculaire resultaten: de huid is gladder en steviger, de gelaatscontouren zijn strakker. Goed voor een hernieuwd zelfvertrouwen. Crème : Ze is romig en zijdezacht en biedt de huid een nieuwe zachtheid. De delicate crème zorgt voor een uniek gevoel van welzijn.

Lancome renergie multi-lift

Welk merk betreft het?

Lancome en deze crème kost fullsize maar liefst EUR 80,- woepsie wowsa dat is gepiest maar niet nat zou mijn moeder zeggen 🙂

Wat is de eerste indruk:

Zalig, ja helaas zou ik willen melden dat het 3x niets is maar nee, dik in orde deze crème. Hij bevat ook nog eens een SPF 15 dus ook daar geen minpuntje voor te geven. Hij trekt goed in en laat geen vettig laagje achter maar je huid voelt direct gevoed aan. De sample is helaas maar voor 1x had graag een tubetje gehad zodat ik het een paar dagen zou kunnen proberen.

Lancome Renergie multi-lift

Kopen of niet kopen?

Ja, ik zou dit wel kopen. Mijn budget is meestal rond de EUR 60,- voor een crème en daar zit deze toch wel ruim boven. Als ik het zou kopen wil ik wel OF nog een paar samples OF zoals ik aangaf een tubetje om te proberen zodat ik echt even goed kan voelen wat het product doet. Dat kan helaas echt niet na 1x gebruik al heb ik er wel vertrouwen in gekregen omdat het zo lekker werkt deze crème. Ik heb tenslotte ook al samples getest waarvan ik heel duidelijk weet dat ik ze nooit wil kopen omdat ze niet geschikt zijn voor mijn huid of gewoon niet fijn aanvoelen. Het kan dus wel -een oordeel vellen- na 1x gebruik maar voor ‘echte’ reviews doe ik dat nooit.

Annette

17 thoughts on “Sample Saturday

 1. Ik heb deze een keer in full size gehad en ik was er idd wel heel tevreden over. Maar als je gaat lezen waar de creme uit is opgebouwd blijkt het toch vooral de geur en het feit dat deze zo heerlijk smooth uitsmeert door de gladmakende ingredienten het maken dat deze creme zo fijn is.
  Voor deze prijs kijk ik hier altijd nog wat kriticher naar voordat ik het opnieuw koop.
  Bij deze creme had ik vooral het idee dat het luxe-gevoel meer deed dan de creme zelf.
  Ik vind dit 1 van je leukste rubrieken trouwens “sample saterday”
  Vaste prik op zaterdag ochtend tijden mn ontbijt haha

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben het helemaal met je eens wat betreft het oordeel vellen n.a.v. een sample. Ook al kun je een creme maar 1 keer gebruiken, dan weet je toch inderdaad direct al of je houdt van de geur en de textuur en hoe die aanvoelt op je huid. Wat resultaat betreft (als dat er al is natuurlijk) moet je hem natuurlijk wel langer gebruiken. Het komt mij echt zelden voor dat als ik iets direct al niet kan waarderen, ik het dan op een gegeven moment wel lekker ga vinden;-) De gezichtsverzorging van Lancome ken ik zelf nog niet. Wel de make-up, die kocht ik vroeger altijd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s