Dutble unboxing

Dutble

Ik zou er inmiddels een boek over kunnen schrijven. Mijn ervaring met Dutble. Maar ondanks dat ik eerst een volledige uitbarsting op YouTube wilde zetten, heb ik besloten om toch maar de inhoud van de box(en) voor zich te laten spreken. Ik heb geen goede ervaring dus met dit bedrijf – het blijft dan ook bij een 1malige unboxing.

Ik ben wel heel benieuwd wat jullie van de inhoud vinden. Laat je het alsjeblieft weten in comments?

Annette

11 thoughts on “Dutble unboxing

  1. Haha jeetje wat een inhoud… Het lijkt bij elkaar nog geen tientje te kosten via ome Ali. Wat heb je er alsnog een keurig verhaal van gemaakt, knap! Maar idd terecht dat je de box hebt opgezegd.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik vind dat je mening juist is. De producten zien er kwa kwaliteit niet goed uit voor de bedragen die ze aangeven. Als zn zonnebril zo duur zou zijn dan stond er ook niet Made in China op en in een plastic verstuurd. Ik heb ervaring met veel boxen maar snap dat dit zeker tegenvalt. Ik zou hier ook van schrikken

    Geliked door 1 persoon

  3. In 1 woord een waardeloze inhoud. Euro 33,50 voor die zonnebril….hoewel ik de bril niet fysiek kan zien ziet het eruit als een soort van zonnebrilletje voor kinderen van de Action….Toilettasje voor een tientje….is een soort veredeld zip lock plastic zakje. Ook de andere spullen zijn m.i. veel te hoog gewaardeerd qua prijs. Je had dit waarschijnlijk voor veel minder dan een tientje bij de Action kunnen halen en dan zonder al die ergenis! Overigens wat ben je mooi opgemaakt in de video 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s