No7

No7 Youthful Replenishing Facial Oil

Via de Facebook pagina van Boots werd ik in de gelegenheid gesteld om dit product te proberen. Sinds mijn kennismaking met Oils for Life ben ik een stuk minder huiverig voor olie voor het gezicht dus ik was heel benieuwd.

De Oils for Life heb ik maandenlang  elke avond gebruikt. Het flesje is nu op. Voor overdag vind ik het voor mijn normale tot vochtarme huid net iets te veel maar voor in de nacht is hij erg fijn. Benieuwd dus of deze olie die echt voor overdag is mij beter zal bevallen.

Eerst iets over de olie:

Wil jij een zachte, stralende huid met verminderde fijne lijntjes en rimpels? De No7 Youthful Replenishing Facial Oil is een perfecte mix van natuurlijke oliën en vitamines. Deze houden de huid zacht, gevoed en stralend, terwijl het de verschijning van fijne lijntjes en rimpels vermindert.

De experts bij No7 weten dat het houden van een mooie, stralende, gezonde en gehydrateerde teint moeilijk kan zijn tijdens het koudere weer. Daarom hebben we de No7 Youthful Replenishing Facial Oil ontwikkeld.

100% van de vrouwen was het ermee eens dat het toevoegen van een paar druppeltjes van dit product aan hun dagelijkse dagcrème hun huid een extra boost van vocht gaf. (consumentenproef onder 119 vrouwen (UK))

 • Een extra boost van vocht voor een meer stralende en jonge huid in slechts 1 week.
 • Helpt de huid er stralender uit te zien, en een gezonde huidbarrière te behouden (Vitamine C & E)
 • Helpt de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verzachten (Vitamine A)
 • Voedt intensief, en helpt vocht in te sluiten (Rozenbottel & Jojoba Olie)
 • Bevat een mix van huid-identieke oliën om toekomstige droogte te voorkomen

Gebruiksadvies

Ideaal voor dagelijks gebruik. Kan alleen gebruikt worden of als toevoeging aan je No7 Dag & Nacht regime.  Vermijd het druppelen van de olie in je crème maar mix het in je handen voordat je het aanbrengt.

Droge tot zeer droge huid

Masseer 2-3 druppels direct op de gereinigde huid & nek voordat je je serum en dag- of nachtcrème gebruikt. Vermijd het gebied rondom de ogen.

Normale tot droge huid

Meng in je handen 3-4 druppels olie met je dag- of nachtcrème en breng aan op een gereinigde huid, nadat je je serum hebt aangebracht.

Normale tot vette huid

Meng in je handen 1-2 druppels olie met je dag- of nachtcrème en breng aan op een gereinigde huid, nadat je je serum hebt aangebracht.

Ingrediënten:

Caprylic/capric triglyceride, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Rosa moschata seed oil, Isostearyl isostearate, Alcohol denat., Tocopheryl acetate, Parfum (Fragrance), Dipropylene glycol, Retinyl palmitate, Ascorbyl palmitate, Salicyloyl phytosphingosine, Tocopherol.

Het flesje is van glas dus even oppassen bij gebruik in de buurt van een tegelvloer (wat vaak het geval is in de badkamer). Ik vind het flesje behoorlijk groot, maar het heeft een normale inhoud van 30 ML. Hier ga je echt maanden en maanden plezier van hebben. Je hebt tenslotte maar een paar druppels per keer nodig.

Ik druppel een paar druppels olie op mijn vingers en breng deze aan op mijn gezicht, daarna breng ik als gebruikelijk mijn dagcrème aan. Je kunt de druppels ook met je dagcrème vermengen en dan opbrengen. Druppel de olie niet rechtstreeks in je pot crème (zie ook gebruiksadvies) dan gaan de werkzame bestanddelen verloren.

Ik gebruik de olie nu een paar maanden en ik moet zeggen hij werkt erg fijn. Hij is absoluut niet vet en dus prima voor overdag. Mijn make-up blijft goed zitten en gaat niet glijden door de olie. Heerlijk product en een zeer vriendelijke prijs van nog geen EUR 25,-.

Gebruik jij een olie voor je gezicht?

Annette

14 thoughts on “No7

 1. Klinkt fijn. Ik gebruik een olie meestal ’s avonds, soms laat ik het de hele nacht zitten, maar soms haal ik het er ook weer af. Het gekke is dat ik af en toe rode vlekjes in mijn gezicht krijg van een olie. Wat snel weer wegtrekt overigens. Geen puistjes, meer een soort galbulten, hahaha. Ik heb ook een rare huid.

  Like

 2. Gisteren toevallig het Cleansing Water en een Face Wash gekocht van dit merk. Ik weet niet hoe het met de olie is, maar de geur vind ik erg prettig. Verder zit ik nog in de probeerfase 🙂 Ik weet niet hoe lang de aanbieding nog geldt, maar ik kocht 2 producten voor de prijs van 1.

  Like

 3. Wat een fijne review, dit lijkt me een heel fijn product! Ik gebruik zelf ook sinds een tijdje een olie voor mijn gezicht terwijl ik daar in het begin best huiverig voor was. Mijn huid is er echt van opgeknapt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s