Spotlight

In de spotlight #8

Vrijdag! dus een spotlight artikel. Ik heb besloten om er 10 te gaan doen in totaal en dan wil ik iets anders gaan doen op de vrijdagen (heb wel de smaak te pakken).

Maar nog een paar te gaan dus. Vandaag doe ik nog een keer een foodblog. Gewoon omdat ik van lekker eten houd, graag naar kook programma’s kijk (leuk, dat 24 Kitchen vinden jullie ook niet?) en omdat een beetje inspiratie voor in de keuken nooit geen kwaad kan.

spot 8 2

Oh my foodness – de blog van Sabine vind je ook weer heerlijke recepten maar ook leuke reisverslagen en prachtige kleurrijke foto’s. Ik vin de site een genot om te bekijken en al maak ik niet veel recepten na mag ik toch graag likkebaarden kijken. Ik vind dit soort sites altijd fijn om een beetje inspiratie op te doen en wat fijn als je van je passie je baan hebt kunnen maken.

spot 8 1

 

Oh my foodness heeft ook een boek uitgebracht met Guilty Pleasures. Die dan wel niet allemaal even (calorie) verantwoord zijn maar wel super lekker en een beetje zondigen op zijn tijd moet kunnen. We kunnen niet altijd super gezond eten, lijkt mij in elk geval niet vol te houden.

Ik zou mijn guilty pleasure niet in 1 ding kunnen noemen. Dat ligt maar net aan de situatie, mijn humeur of waar ik op dat moment enorm veel zin in heb (en wat dan 9 van de 10 keer niet in huis is 🙂 ).

Wat is jouw guilty pleasure?

Annette

De foto’s uit dit artikel komen van de Oh my Foodness website

 

6 thoughts on “Spotlight

  1. Yummie, yummie, … wat een overheerlijke receptjes op Oh my foodness!
    Zelf kan ik daar ook zo van genieten, van mooie foodfotografie en zelfs ook van het lezen van recepten! Inderdaad, dan loopt het water je in de mond. 😉

    Like

  2. Ik vind het altijd knap hoe foodbloggers voedsel op de foto zetten… ik doe dat bijna nooit, het ziet er altijd ietwat goor uit.
    My guilthy pleasure? Kijken naar sterren zonder make-up! Dan denk ik vaak…er is nog hoop 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s