Nagels #22

Essence – Purple with Purpose

Paars is toch wel een van mijn lievelingskleuren. Toen ik dan ook de Essence collectie –Merry Berry- van afgelopen kerst zag met dit paarse lakje was het voor mij een no-brainer.

De kleur is echt heel mooi dieppaars en dekt vrijwel geheel met 1 laagje. Ik draag als altijd 2 laagjes en een topcoat. De afgelopen maanden heb ik veel donkere kleuren gedragen dus het mag vanaf nu voor mij wel allemaal weer een beetje lichter.

Ik verlang echt naar het voorjaar jullie ook? Fijn als het weer wat langer licht zal zijn (ook fijner voor de foto’s haha) en iedereen lijkt toch een tikje vrolijker. De kortste dag hebben we alweer een maandje achter ons dus kom maar door met dat licht.

Ik weet niet of dit lakje nog te koop is maar als je hem ziet, of hij ligt toevallig in de opruimingsbak bij het Kruidvat zou ik hem zeker meenemen. Het is een fijne lak. De kwaliteit is ook prima en hij blijft lang zitten zonder dat hij gaat slijten. Pas echt aan het einde van mijn ‘draagtijd’ –meestal na een week of 3- zie je op de top van nagels een klein beetje slijtage maar dat mag na zo’n lange tijd geen naam hebben.

Merry Berry Purple with Purpose

Je kunt Essence kopen bij het Kruidvat en dit lakje was slechts EUR 1,99. Geen geld voor zo’n prachtige kleur.

Kijken jullie ook uit naar het voorjaar?

Annette

9 thoughts on “Nagels #22

 1. Wat een goed lakje is het, hé. Dat die zo lang blijft zitten, echt super.
  Ik kijk absoluut uit naar het voorjaar. Zeker nu ik weer een tuintje heb. Op balkon zat je zo te kijk, er waren geen tussenschotten en het leek alsof de buren bij ons op balkon zaten. Qua geluid dan. (ik mis overigens het langsrijdende verkeer ook niet, al die prikkels)

  Like

  • Toen ik 4,5 jaar geleden ging verhuizen van het centrum naar een woning vlak bij de hei werd ik ineens wakker van de vogels om 5 uur hahahaha nu gewend hoor en slaap ik er doorheen maar in het begin dacht ik echt afschieten die beesten hahaha (nu voer ik ze trouw en zijn we vriendjes geworden).

   Like

 2. Wat een mooi kleurtje! Eentje die ik nog niet heb en ook niet zo snel zou kopen. Ik heb liever lichtere kleurtjes, alleen als ik dit zo zie kan ik dit ook best eens proberen. Ik kan niet meer wachten op het voorjaar, en al helemaal niet op de zomer, al moet ik zeggen dat het vandaag ook erg lekker weer was buiten!

  Like

  • Ik heb helaas de hele dag binnen gezeten dus ik weet het niet 🙂 ik houd zelf ook veel van lichte kleuren op mijn nagels moet altijd erg wennen als ik een donkere kleur draag maar vind het voor de afwisseling wel leuk om te doen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s