Kado-Idee

Kado-idee: Foto op plexiglas

In het kader van doe nog even een kado-idee voor de feestdagen 🙂 geef ik je het volgende mee. Ik werd benaderd door Photogifts.nl of ik een foto-cadeau wilde uitzoeken. Altijd leuk want zoals jullie weten ben ik dol op foto’s. Ik heb op diverse plekken in mijn huis leuke foto’s hangen/staan en vind het heerlijk om de familie zo vast te leggen.

Ik ging voor de foto op plexiglas (wit). Leek me heel apart. Maar dan, welke foto te kiezen? Moeilijk, moeilijk maar uiteindelijk gekozen voor een foto van mijn gezin en dat van mijn zus. Zoals jullie wellicht nog wel weten vierden mijn ouders eerder dit jaar hun 50-jarig huwelijksfeest en hadden we een mooie fotoreportage laten maken.

Mijn ouders hebben een mooi ingelijst exemplaar gekregen maar zelf had ik nog geen foto uitgezocht dus dat kwam toch wel mooi uit. Je kunt op de site uit verschillende opties kiezen. Hout, Canvas, foto op glas noem maar op. Tegenwoordig hoef je echt niet meer voor een ‘normaal’ papieren afdrukje te gaan. De mogelijkheden zijn heel divers en er is wel iets voor elk interieur.

Foto kado (1)

 

Dit is het uiteindelijke resultaat geworden. Ik ben er onwijs blij mee. Prachtig en superhelder. Nu nog even een mooi plekje zoeken maar dat komt vast goed.

Ben jij ook dol op (familie)foto’s?

Annette

Ik heb dit product ontvangen ter review (disclaimer)

6 thoughts on “Kado-Idee

  1. Wat leuk! (dit is het heerlijke aan bloggen, je “ontmoet” dit soort leuke producten die je niet kent) Ik denk dat ik een mooie foto van Tom zou laten afdrukken. Familiefoto’s hebben wij eigenlijk niet…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s