Styletone Oktober

Unboxing: Styletone Oktober 2015

Het was weer zover. Vrijdag viel de Styletone box van Oktober op de deurmat. Ik laat je weer zien wat er in zit. Deze maand staat in het teken van Discoveries, het ontdekken van nieuwe merken, nieuwe kleuren. Hij was wel heel licht (qua gewicht) maar ik zie alweer een paar mooie items.

Styletone box oktober 2015

We beginnen met het grootste artikel dat in de box zit. Het is een Konjac spons. Superleuk want deze wilde ik al een tijdje proberen maar het was er nog niet van gekomen. Deze sponsen zijn vanaf half oktober verkrijgbaar bij ICI Paris en deze kost EUR 9,95. Het is een 100% natuurlijke spons gemaakt van 100% Konjac poeder dat de Japanners gebruiken om te ‘detoxen’. Deze verwijdert restjes van je make-up die diep in je poriën verstopt zitten. Deze spons bevat Franse rode klei die ook nog eens anti-verouderend is en je teint zou verhelderen. Ik ga hem proberen.

Konjac spons Konjac spons Konjac spons

Dan een wenkbrauwproduct. Het is een brow-duo doosje van het merk Cargo Cosmetics. Het is een creme substantie die de hele dag zou moeten blijven zitten. Cargo Cosmetics wordt door professionele make-up artists gebruikt en heeft al vele prijzen gewonnen. Ik doe eigenlijk nooit iets met mijn wenkbrauwen (alleen een beetje browgel en uiteraard epileren) dus ik weet niet of dit iets voor mij is. Denk dat ik dit doosje weg ga geven aan iemand die er blij van wordt :). Het doosje kost EUR 24,-.

Cargo cosmetics Cargo cosmetics Cargo cosmetics

Dan een prachtige lipstick in DE najaarskleur voor 2015 Marsala. Het zit een beetje tussen rood en bruin in. Deze lipstick is van tiny beauty en kost EUR 17,95. Je kunt hem eventueel ook als blush gebruiken. Daar ben ik zelf niet zo’n fan van dus ik houd het bij de lippen.

Tiny lipstick tiny lipstick Ann ages gracefully

Van het merk Three custom zit er een bijpassend lippotlood bij. Dat is wel prachtig zo’n combinatie. Het potlood kost EUR 15,95. Door het gebruik van een lippotlood blijft je lipstick vaak langer en beter zitten. Er staat dat het potloodje in het begin wat stug kan zijn maar door hem even over je hand (de rug) te halen en dus een beetje te verwarmen wordt het potloodje soepeler in gebruik. Dit merk maakt potloodjes op aanvraag dus in de kleur die je wilt of als een bepaalde kleur niet meer voorradig of uit het assortiment gaat. Handig als je dit veel gebruikt.

Styletone oktober 2015    Styletone oktober 2015

Tot slot een lakje van Ciate. Lekker fel kleurtje. Viel gelijk op toen ik de box openmaakte. Er zouden 10 verschillende kleuren in de box zijn gedaan dus ik ben wel benieuwd naar de andere kleuren die abonnementhoudsters hebben gekregen. Ik vind dit een fijne kleur. Het is de kleur Headliner. Het lakje kost EUR 9,95.

Ciate nagellak     ciate nagellak

Dat was hem weer, ik vind het weer een prima box. Goed bruikbare producten. Natuurlijk kan het zijn dat het je kleur of smaak niet is maar ik vind dat ze altijd een hele goede variatie hebben. Volgens mij is volgende maand mijn laatste van mijn abonnement. Even nadenken of ik hem ga verlengen of dat het dan mooi is geweest.

Wat vind jij van de inhoud van de box van deze maand?

Annette

 

17 thoughts on “Styletone Oktober

 1. Ik ken deze box helemaal niet, dus ik moet maar eens gaan googlen denk ik zo. Ik zou juist blij zijn met de wenkbrauwcreme. Ik deed ook nooit iets met mijn wenkbrauwen tot de visagiste vorig jaar voor mijn trouwen wenkbrauwpoeder gebruikte, sindsdien gebruikt ik het eigenlijk dagelijks, geeft net iets meer definitie. Die spons lijkt mij ook zeer de moeite waard.

  Like

 2. Dit is een leuke box inderdaad. Die kleur nagellak lijkt een beetje op die ik op heb. Mooie wenkbrauwpoeder, ziet er niet zo warm/roodachtig uit. Koele kleuren?
  Dit soort sponzen zijn helemaal hip volgens mij. Las ook zoiets van Starskin.
  (vreemd, ik zag de nieuwe blogpost via FB en niet in mijn mail…ik ga er even op letten, anders abonneer ik mij nogmaals ;))

  Like

  • Ik snap ook niet waarom ik hem niet op wordpress heb (heb een abonnement op mezelf om te kijken of het wel goed gaat 🙂 haha) dus misschien ging er iets mis vandaag. Ik houd het ook even in de gaten. Het wenkbrauwpoeder is redelijk koel ja, dit is trouwens de ‘light’ versie er bleken ook boxen met medium te zijn en dat ziet er echt heel donker uit.

   Like

 3. Pingback: Konjac Spons | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s