Isabelle

Jarig

Vandaag is mijn dochter jarig. 17 wordt ze alweer. Time flies. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ze zichzelf aankondigde. Want ondanks dat ik een geplande keizersnede zou krijgen op 12 oktober (ze lag in volkomen stuit) besloot ze zich midden in de nacht alvast aan te kondigen dus werd het uiteindelijk een spoed-keizersnede midden in de nacht.

Isabelle 17 (3)      Isabelle 17 (4)

Ik had heel erg op een meisje gehoopt maar nooit gedacht dat het zo zou zijn. In mijn familie en in die van mijn inmiddels ex-man werden alleen maar jongetjes geboren. Isabelle is het enige meisje dus! Heel speciaal. In mijn tijd (oei, nu klink ik oud) werd er dus nog geen geslachtsbepaling gedaan (of alleen mondjesmaat) dus het was in mijn geval gewoon echt een verrassing bij de geboorte of je een meisje of jongen zou krijgen.

Isabelle 17 (1)         Isabelle 17 (5)

Blij dat ik deze dame de eerste paar jaar veel rokjes en jurkjes heb laten dragen want op kerst na is ze er niet in te krijgen hahaha. En ook toen ze eenmaal peuter werd, werd er zelf gekozen wat ze aandeed met als gevolg dat ze rustig midden in de winter in haar korte broekje (wel met een maillot natuurlijk) naar school ging. Ik heb het altijd maar laten gaan. Ik had geen zin in oorlog met een dwarse kleuter of peuter dus ze bepaalde zelf maar wat ze aantrok. De meest vreemde combi’s kwamen voorbij maar creatief was het wel :).

Isabelle 17 (8)

Nu dus alweer 17. Gefeliciteerd meis en geniet van alles! De wereld staat voor je open en ik weet dat je het kunt! Love you!

Trotse mams,

Annette

 

 

14 thoughts on “Isabelle

  1. Gefeliciteerd met je prachtige dochter! Wat leuk, die collage. Ik heb ook al die (school)foto’s nog en ingelijst , geweldig om te zien hoe je kind ieder jaar veranderd. Het gaat zo snel allemaal. Maak er een fijne dag van! xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s