Mascara’s #2

Ik heb weer een hoop verschillende mascara’s gebruikt de afgelopen maanden. Ik neem je even mee langs wat korte reviews en wat ik van de verschillende mascara’s vond.

Ik begin met een mascara van de P2 (DM Duitslang) de Xtreme Volume extension variant. Normaal neem ik altijd die mooi metallic paarse mee maar ik dacht laat ik eens een andere proberen. Dit was een nieuwe versie dus ik ging hem proberen. Ik vond hem wel oké maar niet DE mascara zeg maar. Hij geeft zeker wat volume en separeert ook heel mooi maar ik heb ze wel eens beter gehad. Deze mascara kost EUR 3,95.

P2 mascara      P2 mascara

De tweede mascara is die van Stretch factor en deze komt uit de StyleTone box van een paar maanden geleden. Deze mascara kost EUR 9,50. Mwah! Nee, dit gaat hem ook niet worden. De mascara is erg  ‘droog’ en het lijkt dus of hij niets afgeeft aan het borsteltje. Dat is niet zo want op de wimpers zie je wel  degelijk mascara verschijnen. Hij brengt niet zo fijn aan dus en dat is jammer want het borsteltje is wel fijn maar nee, geen aanrader deze.

Stretch Factor mascara      Stretch Factor Mascara

In Londen (link) kocht ik samen met wat mooie lakjes deze mascara van Models Own. Volgens mij wordt dit in Nederland bij de Forever 21 verkocht. Ik weet de prijs niet meer maar ik dacht iets van 5 pond. Dit was een fijne mascara, brengt lekker aan en separeert wederom heel mooi. Het geeft een hele mooie subtiele look. Helaas geen volume en daar houd ik juist zo van.

Models own mascara      Models Own mascara

Toen ik een Serum bestelde bij Boots van No7 kreeg ik er een leuk pakketje met proefjes bij van diverse make up producten van dit merk, een oogschaduw, een primer, lipstick (die is echt DE BOMB trouwens) en deze mascara. Daar kan ik letterlijk kort over zijn hahaha want het steeltje was veel te kort dus ik kon het echt waardeloos aanbrengen. Paar keer geprobeerd maar toen, weg ermee, niet te doen. Best jammer want de overige producten waren echt wel fijn.

no7 mascara      no7 Mascara

Als laatste ook de winnaar van dit stel namelijk de MaxFactor Glamour Extension 3-in-1 volumishing mascara (zo hee, wat een lange naam :)). Deze mascara kreeg ik in een winpakket van het Kruidvat. Hij is daar dan ook te koop voor EUR 17,-. Het is dus ook de duurste van het stel. Fijne mascara, lekker zwart, fijn borsteltje en ook deze separeert en geeft volume. Hele fijne dit en absoluut een aanrader.

Max Factor mascara      Max Faxtor mascara

Dat waren ze weer, welke mascara gebruik jij op dit moment?

Annette

 

5 thoughts on “Mascara’s #2

  1. Ik gebruik net wat ik het eerst pak uit de la. Rituals,Paula’s Choice of die van Empro.(Day & Night mascara).Ik vind ze alle drie fijn. De een geeft volume en lengte, de ander separeert heel mooi (PC)

    Like

  2. Pingback: Opgemaakt #15 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s