Olaz Anti-rimpel 2in1 Dagcrème + Serum

Met een mooie 50% kortingsactie van de Etos nam ik deze dagcrème + serum mee van Olaz. Ik val gelijk maar met de deur in huis. Wat een heerlijk product! De geur is echt goddelijk kan het niet thuisbrengen wat het is maar heel herkenbaar en ik denk dat ik eens een douchegel ofzo in deze geur heb gehad. Er zit dus wel parfum in dit serum en als je daar dus gevoelig voor bent is dit product helaas niets voor jou.

021      022

De crème komt in een mooie pompflacon – altijd een plusje – wat mij betreft en is lekker dun en goed smeerbaar. Ook zou het nog eens verstevigend & liftend werken.

Op de verpakking staat het volgende:

Waarom is anti-rimpel verstevigend & liftend 2 in 1 dagcrème & serum juist voor mij?

  • Fijne lijntjes & rimpels (daar houdt de zin op 🙂 grappig moet vast het woord verminderd voor)
  • De hele dag hydratatie
  • Verstevigt de uitstraling van je huid

023      024

Direct een zijdezacht gevoel (absoluut waar) en steviger en gelift uitziende huid in 21 dagen. Mwah, dat zie ik niet zo maar mijn huid conditie is wel heel goed en ziet (en blijft) er goed uit. Krijg er geen uitslag, pukkeltjes of andere vlekjes van dus het feit dat er parfum inzit (staat wel redelijk laag op de lijst, dus er zit niet veel in) heeft op mijn huid geen invloed.

Je huid neemt de crème gemakkelijk op en als basis onder mijn foundation is het helemaal prima. Ook is het product niet vettig.

025      026

Dit fijne product kost normaliter EUR 12,35 maar ik betaalde nu slechts EUR 6,12 wow dat is het meer dan waard. Als je een fijne crème zoekt als basis onder je make-up die je huid de hele dag een goed gevoel geeft is dit zeker iets om te proberen. Echt een heerlijk product.

Gebruiken jullie een apart serum of ga je ook voor een 2 in 1 product?

 

Annette

9 thoughts on “Olaz Anti-rimpel 2in1 Dagcrème + Serum

  1. Ziet er goed uit, lijkt mij ook een fijne crème. Momenteel gebruik ik heel veel laagjes. Eerst de dagverzorging (anti-aging), daaroverheen een Non retinol skin Brightener, daarna de Renewal crème en daarover een licht getinte sunscreen en primer. Ben daar heel zoet mee. Smeer wat af de laatste tijd. Zodra deze “bootcamp” klaar is, ben ik ook voor mijzelf benieuwd waar ik voor ga in de toekomst. Wat ik nu gebruik is behoorlijk high end en werkt super, maar blijf altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten.

    Like

  2. Pingback: Olaz | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s