C&A outfit

Vorige week viel mijn grote liefde, mijn favoriete spijkerbroek dan toch echt van ellende uit elkaar *snik* het was een treurig moment maar het zat er al even aan te komen. Met angst en beven keek ik elke keer naar de dunner wordende slijtageplekken op mijn bovenbeen en ja hoor, het was zo ver, dikke scheur :(.

IMG_2383    IMG_2385

Ik weet dat de ripped jeans helemaal in is maar dit was gewoon echt slijtage en dat ziet er toch wat anders uit. Op zoek dus naar een nieuwe spijkerbroek en we weten denk ik allemaal wel wat een narigheid dat kan zijn. Want spijkerbroeken zijn er te kust en te keur maar vindt maar net die ene die net zo lekker zit en zo’n fijne pasvorm heeft.

IMG_2409      IMG_2411

Ik denk dat ik ben geslaagd. Bij C&A vond ik deze mooie bleached ripped jeans die een fijn pasvorm heeft en lekker zit. Tevens hing deze leuke trui erbij en had ik dus gelijk een leuk setje. Lekker licht van kleur dus prima voor het naderende voorjaar. De trui is van een lekker rulle katoen en heeft 3-kwart mouwen (nu dus nog wel even met een longshirt eronder brrrr). Tevens een leuke print in zalmroze.

IMG_2410      IMG_2413

Voor de broek betaalde ik EUR 29,90 en voor de trui EUR 14,90. Was ik toch voor mooi onder de EUR 45,- weer een leuk setje rijker. Ik ben er blij mee.

Hoe verloopt jullie zoektocht naar een nieuwe spijkerbroek altijd? Heb je een vast merk?

Annette

12 thoughts on “C&A outfit

  1. Nice, staat je mooi! Ik heb 1 spijkerbroek die lekker zit, een recht model met ietwat wijdere pijpen. Die zit ook zo lekker. Ik heb laatst wat spijkerbroeken gepast, die afgeprijsd waren, maar mijn maat zat er niet meer tussen. Ik heb nu een donkerblauwe, maar zoek voor de zomer een meer lichtere broek. Merk maakt mij niet uit. 🙂

    Like

  2. Leuke outfit, vooral het shirt vind ik erg leuk! Ik slaag voor jeans meestal bij Didi en ik heb er eentje van Junarose die lekker zit. Weet alleen totaal niet meer welk model het is en het staat nergens in de broek. Niet zo handig eigenlijk van Junarose.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s