Catrice – All About Matt palette

In het nieuwe grote schap van Catrice zag ik dit mooie All About Matt Palette voor slechts EUR 4,99 nam ik dit palette mee.

IMG_1593        IMG_1596

Meestal is de pigmentatie van matte oogschaduws een stuk minder dan van die met een shimmer. Ik hoopte niet teleurgesteld te worden.  Het doosje bevat 6 matte oogschaduws van twee lichte highlighters tot aan een hele donker (eye)liner kleur. Je kunt dus goed varieren met dit palette. Je kunt er een mooie redelijk klassieke daglook mee maken en je kunt hem ook steviger aanzetten met de donkere kleuren voor een mooie (smokey) avondlook.

IMG_1598    IMG_1600     IMG_1600

Ik gebruik dit palette nu al enkele weken met veel plezier en ik merk dat ik hem zeker een paar keer per week voor een ooglook gebruik. Ik begin altijd met een primer (in dit geval van de Hema). Hier heb ik de tweede lichtroze kleur over het hele ooglid aangebracht. De een na donkerste kleur in de buitenste ooghoek. De vierde kleur (van links gezien) in de crease. Met een wattenstaafje bracht ik ook nog wat van de een na donkerste kleur onder mijn oog aan. Voila, ik vind dit dus echt heel erg mooi voor naar kantoor.

IMG_1700    IMG_1702    IMG_1703    IMG_1710   IMG_1711

De kleur blijft goed zitten mits je wel een oogschaduwbasis gebruikt, zonder kan ook maar dan zie je de ooglook wel in de loop van de dag wat minder worden. Ik maak de look af met een zwarte eyeliner (Essence) en een volume mascara.

Ik ben erg blij met dit palette en als je van neutrale kleuren houdt, is dit ook zeker een aanrader voor jou. Dus ga op zoek naar een Kruidvat met het grote Catrice schap en neem dit palette mee.

IMG_1716       IMG_1717

Heb jij nog andere aanraders uit het grote Catrice schap voor mij?

Annette

11 thoughts on “Catrice – All About Matt palette

  1. Ik heb veel make-up van de budgetmerken, wat ik een erg leuke vond was de Catrice”Made to stay inside eye.” Ik had zoiets van de make-up Store met een vanilla kleur, deze is meer rozig. Je doet hem in je waterlijn van je oog, waardoor deze groter lijkt. Ik heb overigens hetzelfde palette 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s