Garnier – Miracle Skin Cream

Aangezien ik bijna de Blur creme van L’oreal heb opgebruikt was het tijd voor een nieuwe crème. Ik zag dat deze van Garnier in de aanbieding was bij het Kruidvat dus nam ik deze mee om te testen. Ik heb nog niet eerder crèmes van Garnier gebruikt voor mijn gezicht dus ik was benieuwd.

IMG_1042 - kopie      IMG_1043 - kopie      IMG_1044 - kopie

De crème komt in een handige tube die je op de dop kunt plaatsen. De dop is een klikdop en sluit dus goed af. Op de verpakking staat Anti-aging skin transforming care. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen maar bij de swatch kwam ik daar echter al snel achter.

De crème is wit van kleur maar zodra je deze begint uit te smeren wordt hij dus bruin. WTF??? Is het dus stiekum wellicht een BB-creme (heb ik dus ook nog nooit gebruikt)?  Je hebt er echt maar heel weinig van nodig voor je gezicht. De hoeveelheid die je hier op mijn hand ziet (een erwtje dus) is voldoende.

IMG_1046 - kopie                  IMG_1047 - kopie

Nog maar een keer de verpakking erbij gehaald want die kleur zag ik dus even niet aankomen :). Op de verpakking staat:

De zelf-aanpassende textuur met micro-pigmenten transformeert zichtbaar bij contact met de huid. Het geeft direct een stralende teint en corrigeert zichtbaar de tekenen van huidveroudering.

IMG_1050                  IMG_1051

Er zit een fijne SPF 20 in de crème. De crème smeert fijn uit, de eerste keer vond ik zelf dat ik een beetje ‘ziekjes’ (lees bleekjes) leek maar dat trekt na een paar minuten dus bij. Hij maakt je huid mooi egaal maar plakt wel een beetje en dat vind ik helaas een no-go.

De crème kost normaal EUR 13,99 maar was nu voor EUR 7,99. Ik denk niet dat ik deze crème nog een keer aanschaf. Ik gebruik altijd een dagverzorging en ga dan toch liever voor een foundation. Met deze creme zou een foundation niet meer nodig zijn maar dat vind ik dan weer net niet.  Dus gebruik ik er nog een beetje minerale poeder foundation over.  Om bovenop deze crème nog een foundation te doen is weer een beetje too much. Voor BB-crème liefhebbers denk ik een prima crème en dan zou ik hem zeker eens proberen als ik jou was.

Ik ga de tube wel opmaken (ben niet zo van het weggooien ;)) maar dus niet opnieuw aanschaffen. Daarvoor vind ik de dekking niet optimaal maar het grootste minpunt vind ik de plakkerigheid. Ik heb hem tijdens mijn vakantie in de avonden gebruikt (want dan draag ik eigenlijk nooit foundation) als basis met een hele lichte make-up. Voor nu denk ik dat ik hem in het weekend blijf gebruiken maar doordeweeks toch liever voor mijn vertrouwde foundation ga.

Voor mij was dit mijn eerste ervaring met een BB-achtige crème, gebruik jij een BB-crème of gebruik je net als ik liever een foundation?

Annette

7 thoughts on “Garnier – Miracle Skin Cream

  1. Ik heb o.a de Nutri Lift Gold anti-aging BB cream van L’Oreal, deze kleurt ook mee. Maf gezicht is dat, hé 🙂 Maar hij is prima, vind ik. Verder gebruik ik van alles door elkaar. (als ik foundation überhaupt gebruik)

    Like

    • Hoi Gina je reageert op een artikel van 5 jaar geleden. Ik weet niet of deze crème nog te koop is? Zie hem alleen nog maar bij bol.com ik kan je helaas niet helpen want ik heb deze verpakking al lang niet meer, wellicht is er online meer over de ingrediënten te vinden?

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s