Opgemaakt #2

Ik heb weer een aantal producten opgemaakt de laatste weken. Hier volgt een overzichtje en een mini review per product.

IMG_1016

Als eerste een tube tandpasta van de DM markt uit Duitsland. In dit geval de Dontodent Brillant Weiss. Hele fijne tandpasta en de de tube is echt enorm. Er zit maar liefst 125 ml in een tube (vergelijkbare tubes in NL zit maar 75 ml in een tube) en dat voor maar EUR 0,55. Ik heb er gelukkig nog een aantal op voorraad.

Een mini mascara van Shisheido (deze kreeg ik bij de oogcreme). Ik was hier niet kapot van. Ik vond hem erg  ‘nattig’ en zelfs een paar keer wat spatjes op mijn jukbeen. Nee, hiervan zal ik geen full-size aanschaffen.

Mijn dochter maakte een bodylotion op van Dsquared in de geur Wood (de roze variant). Ik kreeg deze bij de aanschaf van het parfum. Ik ben zelf niet zo van de bodylotion en houdt het liever bij baby-olie dus kon Isabelle deze lekker gebruiken.

Ik maakte ook een foundation op van Rimmel. Hiervan kun je hier de review lezen. Fijne foundation en ik ben weer aan een nieuw flesje bezig.

IMG_1125

Op vakantie maakten we een fles shampoo leeg (wederom van Balea). Een shampoo die de kleur van je haar beschermt. De geur is echt heerlijk –Bloedsinaasappel en Moringa- echt een aanrader. De shampoo bevat geen siliconen en kost slechts EUR 0,65. Deze zal ik zeker opnieuw kopen als ik weer bij de DM ben.

Er ging tevens op vakantie 2,5 fles van de Cien Zonnespray doorheen. Ik heb er al eens een  REVIEW over geschreven. We hebben ons gek gesmeerd 🙂 en de hele vakantie zonder verbranding kunnen volbrengen. Top spul.

Natuurlijk hoort daar dan ook een aftersun product bij. In dit geval een fles van het Kruidvat. Volgens mij was deze rond de 4 euro maar dat weet ik niet meer precies. Heerlijk frisse geur en niet plakkerig. Fijne aftersun en deze zal ik met een gerust hart volgend jaar weer kopen voor de vakantie.

IMG_1056

Gelukkig was er onlangs weer een actie van de Etos 1+1 gratis op de Garnier Micellair water want we hadden weer een fles opgemaakt. REVIEW. Ook een heel fijn product wat ik zeker blijf gebruiken.

Als face wash na de Garnier gebruiken wij altijd de Purity Made Simple van Philosophy. Ook een heel fijn product wat in ons (mijn dochter en ik) schoonmaak ritueel zit. Ik denk dat dit al de 3e fles is die wij hebben opgemaakt. Ik gebruik hem altijd in combinatie met mijn gezichtsborstel. Ik koop het altijd bij de ICI Paris en daar is deze fles rond de EUR 18,-. Best veel geld maar hij is zuinig in gebruik dus je doet echt wel een aantal maanden mee.

Het laatste product is een deo van Rexona. De versie Clear Aqua. Fijne deo maar ik geef de voorkeur aan de Balea Dry Stick. Deze Rexona had ik ook in Duitsland gekocht en daar is hij ongeveer EUR 1,55 dat is de helft van wat je in Nederland voor deze deodorant betaald.

Zo dat waren mijn producten van de afgelopen periode. Zitten er producten bij die jij ook regelmatig gebruikt?

Annette

 

4 thoughts on “Opgemaakt #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s