Nagels #3 – Catrice 54 My APPricot

Tijd voor een nieuwe nagelkleur. Na de felle koraal van afgelopen keer ging ik deze keer voor een neutrale kleur.Ik heb me wel voorgenomen om toch wat vaker af te wisselen qua kleur (hield het voornamelijk bij Nude tinten) omdat het voor de blog leuker is maar ook omdat ik toch wel gecharmeerd was van de Koraal kleur van de vorige keer. Het duurt gewoon even voor ik eraan gewend ben maar ik kreeg er veel complimenten over.

IMG_1175           IMG_1176

Goed nu dus weer ‘back to basic’ zeg maar. De kleur van deze keer is van Catrice nummer 54 en heet My Appricot. Hij dekt in twee laagjes zoals je ziet maar voor echt goede dekking zou een derde laagje ook kunnen. Na de twee laagjes is er een topcoat aangebracht.

IMG_1181       IMG_1178         IMG_1177

De kleur zit een beetje tussen peach en rose in naar mijn mening en is heel bescheiden. Nu mijn handen nog wat zomerkleur hebben valt de kleur een beetje weg maar persoonlijk vind ik dat niet zo’n probleem.

Ik kocht deze nagellak samen met de Koraal kleur van de vorige maand toen er een 1 + 1 gratis aktie was bij het Kruidvat.

Welke kleur nagellak draag jij op dit moment?

Annette

9 thoughts on “Nagels #3 – Catrice 54 My APPricot

    • Dank je, ik ben ook groot fan van Nude tinten maar ga voor de blog toch af en toe ook wat andere kleuren proberen 😉 Rood zul je bij mij niet zien want dat vind ik echt niet mooi, maar straks mooie herfst tinten afgewisselend met mooie nude kleurtjes.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s