Balea Dry – Deo stick

Ben je op zoek naar een fantastisch goede deodorant en kom je wel eens in Duitsland? Neem dan absoluut deze deo mee.  Deze deodorant houdt je absoluut de hele dag droog en zorgt dat vervelende luchtjes weg blijven.

IMG_0749

De Deo bevat passiebloemolie en heeft een hele fijne subtiele geur die niet overheerst dus je kunt gewoon lekker je favoriete parfum dragen zonder dat je dan nog ergens ook een ‘vage’ deodorant ruikt.

IMG_0750

In de Deo zit bovendien geen alcohol. Dikke plus wat mij betreft. De deo brengt wat stroef aan, dat kan in het begin even wennen zijn maar daarna heb je er dus de hele dag plezier van. De Deo kost slecht EUR 1,55 en is verkrijgbaar bij de DM markt.

IMG_0751

Wat mij betreft de beste deodorant ever! En ik heb er heel wat versleten inmiddels 😉

Ik heb veel gelezen over de lady Speedstick en dat veel bloggers daar heel enthousiast over zijn. Ik zou de lady Speedstick zelf ook graag eens proberen maar hij is alleen online verkrijgbaar en dan is hij toch behoorlijk prijzig. Ik houd het dus maar bij deze van Balea voorlopig maar mocht ik een keer tegen een Speedstick aanlopen wil ik zeker kijken of deze aan elkaar gewaard zijn. Ik vermoed van wel en ik denk dat deze Deo met haar kleine prijsje een geduchte tegenstander zal zijn.

Wat is jouw favoriete Deo?

 

Annette

3 thoughts on “Balea Dry – Deo stick

  1. Pingback: Opgemaakt #20 | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Deo test | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt #30 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s