Loreal Revitalift Blur dagcreme

Blur is de trend van het moment kun je wel zeggen. Je ziet in veel cosmetica (cremes en primers) dat de Blur-technologie is toegevoegd. Blur zou een optisch vervagend effect hebben.  Ik heb al veel verschillende gezichtsproducten op diverse blogs gezien die gebruik maken van deze Blur technologie.  Door de Blur zouden je fijne lijntjes minder zichtbaar worden en poriën en imperfecties vervagen, hierdoor zal je huid egaler ogen. Ik heb de L’oreal crème gekocht en ben hem nu ruim een week aan het gebruiken.

IMG_0766

De crème heeft een redelijk sterke geur als je hem aanbrengt maar dit vervliegt eigenlijk direct. Dat vind ik zelf wel prettig want ik vind het zelf niet een hele lekkere geur. De crème brengt heel makkelijk aan en maakt je huid lekker zacht (siliconen, heb ik geen probleem mee maar als je er niet van houdt kun je deze crème beter niet kopen).

IMG_0767

Ik heb het idee dat de L’orealcrème mijn poriën wel wat minder zichtbaar maakt maar de lijntjes vervagen? Mwah, dat zie ik niet zo. Ik heb wel idee dat hij mijn huid wat meer matteert en mijn make-up blijft wel goed zitten.

IMG_0768

Fijne creme dus die makkelijk verkrijgbaar is. Je kunt de creme eigenlijk bij alle bekende drogisterij ketens wel krijgen (Kruidvat, Etos, DA). Ik ga de pot zeker gebruiken tot hij helemaal op is. Of ik hem daarna weer aanschaf is nog de vraag. Ik vind het leuk om nieuwe producten te proberen dus is er tegen de tijd dat de pot leeg is vast weer iets anders dat ik wil proberen.

Annette

2 thoughts on “Loreal Revitalift Blur dagcreme

  1. Pingback: Revitalift Magic Blur – L’oreal oogverzorging | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s