Weekoverzicht

Weekoverzicht 04 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Sneeuw, gets, Druk op het werk maar we naderen de ontknoping en relaxen in het weekend. Lees je mee?

Werk

Het werk was weer redelijk chaotisch, maar hopelijk gaan we komende week het personeel inlichten over wat er allemaal gaande is en dan kan ik het ook aan jullie laten weten. Het houd wel op voor mij zoveel kan ik meedelen en ik ben dus ook begonnen, al duurt het nog een paar maandjes met mijn profiel weer bij een aantal werving & selectie bureau’s neer te leggen.

Outfitjes

Mijn haar wilde de hele week niet wat ik wilde dus het was met name met een clipje vastgezet achter op het hoofd. Ik droeg lekker laagjes want het was koud maar als het zonnetje doorkwam bij ons in het oude fabriekskantoor weer (te) warm dus kon ik de vest/jasjes dan weer uit doen. Het creme jasje en de zwart/wit geblokte zijn eigenlijk van mijn zoon maar vond ik in de kast 😊 prima voor mamma dus want ja als je het huis uit bent is alles wat achterblijft voor mij toch? Haha 😉Woensdag werkte ik thuis en had ik een heerlijk zonnetje al was het niet van heel lange duur.

Gegeten

Qua maaltijden van uitgekookt had ik rode kool, een bami (heel lekker maar vrij pittig) en een kiprollade. Ik had donderdag voor het eerst leveringsproblemen en kwamen ze ruim 1,5 uur later dan gepland. Oude meneer helemaal in paniek aan de deur, zijn app was uitgevallen en toen moest hij de weg dus zelf zoeken en dat ging blijkbaar niet soepeltjes. Ik had het wel met hem te doen uiteindelijk al was ik niet blij dat ik zo lang had moeten wachten natuurlijk.

Nieuwe pot

Ik begon aan een nieuwe pot reinigingsbalm (de rose versie van Elemis) wat is dat toch altijd lekker zo’n eerste schepje uit een nieuwe pot. Call me crazy hahaha maar het net als dat eerste stapje in verse sneeuw toch?! Satisfying!

Blaar

Op oudjaarsavond wilde ik de lamp uitdoen en in plaats van op het uit-knopje drukte ik op de lamp zelf. Auw, dat brandde goed gelijk brandzalf erop maar nu heb ik dan toch een blaar gekregen op mijn vingertop. Gelukkig verder geen last van.

Sneeuw

Over sneeuw gesproken ☹ echt voor mij hoeft het niet hoor. Maar goed, vrijdag sneeuwde het hier behoorlijk en eigenlijk had ik dus een intakegesprek in Zoetermeer. Maar even gebeld en het omgezet naar een online kennismaking en dat ging prima. In de middag wel de nageltjes laten doen en glibberend en glijdend naar de nagelsalon (gelukkig in Hilversum) en in de avond ging ik naar de schoonheidsspecialiste toen waren de wegen alweer goed te rijden (dat is in Baarn) dus dat was ook goed te doen.

PR

Ik krijg eigenlijk nooit PR producten maar ik kreeg een mail of ik deze lijn van John Frieda wil proberen. Het is een ‘thickening’ shampoo, conditioner en heatspray. Ik ga ze de komende weken uitproberen en er dan een artikel over schrijven. Ik ben er wel benieuwd naar want ik heb heel fijn haar dus eens kijken of het ‘dikker’ gaat aanvoelen met deze producten.

Weekend

Zaterdagochtend had ik met W. afgesproken maar eerst even snel naar de markt voor mijn bloemetjes. We zijn even naar stadshart Amstelveen geweest en kon ik gelijk even weer wat koffie scoren bij de Nespresso winkel. Bij de Action hadden ze dus zo’n koordje voor je telefoon dat ik vorige week op de zwarte markt scoorde (voor 7 euro) voor een euro ☹ haha nou ja, nog maar 1 meegenomen dus. Ook wat wax strips voor het gezicht. Mijn schoonheidsspecialiste doet altijd mijn bovenlip maar mijn volgende afspraak is pas na onze vakantie van begin maart. Moet wel denk ik voor die tijd even de bovenlip bijwerken dus ga ik dat zelf maar doen met deze strips. Hoop dat het lukt tegen die tijd. S’avonds heerlijk uit eten geweest.

Zondag was een dagje relaxen. Beetje boodschappen, beetje lezen. Hoe was jouw week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Jammer dat je weer op zoek moet naar een nieuwe werkgever maar misschien fijn dat er nu duidelijkheid is. Fijne week en gelukkig is de sneeuw weg. Heerlijk dat vooruitzicht van een vakantie begin maart!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ai… het zit je niet mee met dat werk. Maar jou kennende heb je zo weer een andere, hopelijk leukere baan. Van mij hoeft het ook niet te sneeuwen, zeker dat gladde vind ik doodeng. Wat leuk dat je een PR pakketje hebt gekregen, ik snap eerlijk gezegd niet waarom niet meer bureaus jou vinden, je hebt ook aardig wat blogjaren achter de rug. Ben reuze benieuwd naar die producten, hoop dat het doet wat het moet doen. Mijn haar kan soms ook wat slapjes hangen, toevallig deze week kreeg ik het niet in model. Misschien ligt het aan het weer?

  Geliked door 1 persoon

 3. Oh wat balen zeg, dat je op zoek moet naar wat anders. Zal vast wel goed komen maar wat een onrust zo… En lekker dat je (jullie dus? leuk!) op vakantie gaan, naar de zon?
  Hier was er gelukkig geen sneeuw, moest zaterdagmorgen vroeg naar Schiphol rijden en was daar dus erg blij mee.
  Groetjes vanuit lekker warm Orlando.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s