Elemis

Elemis – Ginseng Toner

In het kader van potje lekker – of liever gezegd Fles lekker 😊 deze Ginseng toner van Elemis. Dit is echt zo’n product dat vooral op warme dagen een uitkomst is en je het liefst blijft opspuiten. Dat is een beetje zonde natuurlijk maar wat een heerlijk verfrissend product.

Toner

Dit lees ik als productinfo; Deze voedende toner verstevigt de huid effectief, brengt het pH-niveau opnieuw in evenwicht en behoudt de natuurlijke oliën, zonder alcohol of agressieve schoonmaakmiddelen. Extracten van Koreaanse ginseng, quilljahout en zeepkruidbloem revitaliseren en hydraten de huid voor een glanzend resultaat.

Heb je een toner echt nodig? Daar zijn de meningen denk ik over verdeeld. Op zich denk ik niet maar ik moet zeggen ik heb mijn mening daarover de laatste jaren wel bijgesteld en ik vind het gewoon heel fijn om nadat ik mijn gezicht gereinigd hebt hem heerlijk op te frissen met een fijne toner.

Spray

Het is voor mij – naast een aantal facemists – eigenlijk voor het eerst dat ik een toner in sprayvorm kocht. Meestal had ik fles die je toch middels een watje op het gezicht aanbracht. Dit is natuurlijk veel makkelijker en er gaat ook geen product verloren (een watje absorbeert natuurlijk als een malle).

Prijs en verkrijgbaarheid

Bij Elemis zelf – en dan kun je hem ook nog in een mooie cadeauset kopen – is hij weer het meest prijzig. Wel krijg je altijd mooie cadeaus bij je bestelling en diverse samples. Ze hebben ook regelmatig wel kortingsacties (Debbie Zwiers heeft ook een kortingscode voor Elemis) dus houd dat in de gaten (bijvoorbeeld door de nieuwsbrief van Elemis te nemen). Je betaald dan € 33,- als je even goed online zoekt kan hij tot een € 10,- goedkoper bij andere aanbieders.

Zaligheid ten top deze en zal ik zeker opnieuw kopen als hij leeg is!

Gebruik jij een toner?

Annette

4 thoughts on “Elemis

 1. Ben nog wel eens in de war qua van de naam die aan een product gegeven wordt. Lange tijd gedacht dat een toner hetzelfde is als een tonic. Eigenlijk zelf ook niet op gelet hoor. Op mijn flacon van de Primark met 5% glycolzuur staat ook toner en die gebruik ik iedere avond. Geen idee over daar nog iets voor of na ‘hoort’. Weet nog dat het leven qua reiniging vroeger wel simpel was had een reiniger (milk) en een tonic van de Hema van Miss Helen en in de zomer kocht ik de komkommervariant. Ik zie nu wel eens bij sommige mensen dat ze ’s avonds 6 of 7 producten gebruiken. Ik vind het heerlijk mijn huid aan het einde van de middag te reinigen en later te verzorgen maar 7?? Overigens lijkt mij dat product van Elemis wel erg prettig, eigenlijk alle producten waar je over schrijft van dat merk wel. Nu nog even die postcodeloterij…..dan kocht ik onmiddellijk de adventskalender. Fijne woensdag!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja tonic en toner 😂 ik snap je. Ik maak mijn huid eerst schoon met miscellair water dan een reiniger. Vervolgens de pixi glow en dan deze toner. Dan mijn nachtcrème 👍🏻 volgens mij is de elemis kalender nu met 30% korting misschien komt hij ook nog wel in de uitverkoop 🤞dan koop ik hem misschien ook haha fijne woensdag 🌸

   Like

 2. Ik gebruik meestal een lotion na het reinigen maar ik geloof je direct dat dit weer een heerlijk product van Elemis is. Je PH waarde weer herstellen is volgens mij ook belangrijk, mooi product!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s