Weekoverzicht

Weekoverzicht #215

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. We vierden de verjaardag van mijn dochter, werd de tuin gedaan en ging ik heerlijk uit eten. Lees je mee?

Werkweek

Op werkgebied was het allemaal weer niet zo spannend deze week. Mijn collega is helaas wel even uit de running dus dat is balen en ik deed een eerste ‘onderzoekje’ voor een kerstlunch.

Dakinspectie

De dakinspectie voor de zonnenpanelen was op maandagmiddag en ging supersnel. Ze gingen even met de drone het dak op, foto maken en boven kijken of de omvormer een goede plek kon krijgen. Ja dus, en mooi dat hij op de groep van de droger kan worden aangesloten dus geen gedoe helemaal naar de meterkast enzo. Nu dus afwachten of ze daadwerkelijk eind november komen installeren.

Winterklaar

Op woensdag werkte ik beneden aan de keukentafel want de tuinman kwam. 😊 de leibomen zijn weer helemaal geknot en het is gelijk een kale bende in de tuin haha. Nou ja, het is toch alweer vroeg donker. Wel heb ik voor de komende weken nog genoeg afval in de tuin voor de groene kliko want jemig wat komt er veel af van die twee bomen.

Outfitjes

Het was een afwisseling van truien en blousjes deze week. Ondanks dat de temperatuur overdag lekker was is het in de ochtenden toch best fris. De rode schipperstrui is echt dik en eigenlijk te warm (had ik volgens mij.

Jarig

Woensdag was ook de verjaardag van mijn dochter. 24 alweer ze kwam gezellig eten met haar vriend, dus ik had in de avond een huis vol want mijn ouders kwamen ook en ook mijn zoon en zijn vriendin. Gelukkig wilde ze wel Chinees eten dus dat was mooi makkelijk, lekker bestellen en klaar is kees.

Uitgekookt

Ik had voor de eerste keer maaltijden besteld bij uitgekookt. Dat is de verse maaltijdservice van de Albert Heijn en Rudolf van Veen is er het gezicht van en maakt (lekkere) recepten. Het is me echt heel goed bevallen en de tweede bestelling is onderweg (maar komt pas einde van de week). Ik had lekker rode kool met hertengoulash, maar ook spareribs met krieltjes en een salade. Voor komende week heb ik nog stamppotjes. Het heeft echt veel smaak (niet laf of juist veel te zout) en je kunt zelf het formaat van je portie aangeven. Dat vind ik echt wel een plus want ik ben een kleine eter en zo voorkom je dat je eten weg moet gooien omdat je het niet op krijgt. Als je de eerste keer besteld krijg je bij 3 maaltijden de 4e gratis. Ik zal jullie op de hoogte houden hoe de overige maaltijden smaken en wat ik voor de volgende week heb gekozen.

Weekend

Uiteraard naar de markt, ik kocht deze mooie herfstbloemen. Ik ging zaterdagavond uit eten en van mijn afspraak kreeg ik ook nog eens een grote bos bloemen en daar zaten ook deze in dus nu heb ik een huis vol.

Zondag was ik even naar de Ikea gegaan wilde eigenlijk iets van led-verlichting voor langs de trap naar boven maar kon niet echt vinden wat ik zocht. Wel handige schoenenrekjes die je makkelijk kunt stapelen dus daar gelijk 4 van meegenomen en een nieuwe afwasborstel 😊 hahaha.

En hoe ik het voor elkaar kreeg weet ik niet maar mijn snoeischaartje voor de bloemen brak dus gewoon. Ik bedoel hoe dan? Gelukkig had ik nog een grote maar dit was zo’n lekker handzaam formaatje. Dus maar op zoek naar een nieuwe.

Hoe was jullie week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Wat een lieve foto’s met je dochter nog gefeliciteerd! Prachtig die bloemen.
  Mijn moeder heeft ook een tijdje ‘Uitgekookt’ geprobeerd maar vond het uiteindelijk toch te duur….monteur van de WTW gehad Euro 700 verder en nog niet goed stond wel meteen met het pinapparaat klaar en service tot de hoek (staat in onze voorwaarden mevrouw). Prachtige combi die bruine broek met die blouse, fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuke foto’s met je dochter, en nog gefeliciteerd. Ga me eens inlezen in die maaltijden. Zou het af en toe wel handig vinden.
  Die bloemen zijn echt prachtig. Kijk al een week hier in de buurt maar zie ze nergens, wil dan ook echt deze specifieke kleur. Wie weet kom ik ze nog tegen.

  Geliked door 1 persoon

   • Heb al even zitten kijken. Zag een gerecht met kip met saus, en krieltjes. Op de foto ligt die saus er dan zo mooi bovenop. En vraag me dan af of dat er ook zo mooi en lekker uitziet als het uit de magnetron of oven komt…. Ik hou jou foto’s wel even in de gaten 🙂

    Geliked door 1 persoon

 3. Die paarse broek vind ik je ook heel leuk staan! Dinsdag zijn bij ons de zonnepanelen geplaatst, dat ging via de woningbouw. Was wel lang wachten maar gelukkig zijn ze er nu. Ik dacht ook dat zij eerst zouden komen kijken maar zij begonnen direct en ze hingen in no time, heel snel. Jeroen wil nu het liefst elektrisch gaan koken en elektrisch gaan verwarmen (waar hij werkt staat zo een ding te verstoffen).
  Nogmaals van harte met je dochter en ik ben het met je eens, je ziet er nu bijna “jonger”uit lijkt wel! Zal vast ook met de haarkleur en kapsel te maken hebben?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s