Shoplog

DM shoplog september 2022

Ik heb voor jullie een shoplog opgenomen. Ik was afgelopen week in Centro in Oberhausen Duitsland. Daar zit een kleine DM en ik nam een boodschappentas mee om daar te vullen. Ik vond de prijzen daar nog niet gestegen voor zover ik het heb kunnen checken. Althans niet op de producten die ik daar altijd meeneem.

Annette

8 thoughts on “Shoplog

 1. Volgens mij maken ze er bij sommige producten maar wat van hoorde zojuist dat de inflatie in september 17,9% is. Alles gaat omhoog behalve de spaarrente :-(Voor drogisterijartikelen loont het dus steeds meer naar de DM te gaan. Moest gisteren een cadeautje voor iemand hebben en zag dat de douchegels duurder en kleiner waren. Maar goed je kunt voorlopig weer vooruit. Ed is nu in Engeland benieuwd hoe het daar is. Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

  • Gelukkig dat het voor Ed toch is gelukt. Ik weet niet wat de prijzen daar doen inderdaad maar volgens mij is het in heel Europa dat de inflatie niet normaal hoog is. Ik heb Hello fresh nu helemaal afgezegd is voor 1 persoon bijna een 10tje per maaltijd dat kan ik natuurlijk veel goedkoper zelf.

   Like

   • Een tientje is inderdaad veel. Wij hebben het weekmenu weer ingevoerd dat deden we al in ’s Hertogenbosch tijdens de pandemie maar je bent uiteindelijk wel bewuster en prijsvriendelijker bezig. Ed kookt zelf (Jeugdherberg) en deed boodschappen bij Booths hetgeen een dure supermarkt is maar veel luxer dan onze Appie, je kan daar veel kleinere porties kopen maar hij was toch goedkoper uit. We vonden een vlucht vanaf Eindhoven met Ryanair maar ook daar chaos (2 uur security) en de vlucht vertrok ruim 2 uur later. Er werd 3 uur aanwezigheid voor vertrek geadviseerd Ed was er 4 uur eerder en dat bleek toch nodig…

    Geliked door 1 persoon

    • Ja ik kwam voor 3 maaltijden op bijna 31 euro dat vind ik echt te duur. Volgende week gaat mijn zoon verhuizen dus daarna bedenken hoe ik dat ga doen. Ben zelf een kleine eter dus portie hoeft niet groot te zijn. Ga ook koken en dan invriezen want maak altijd teveel 😁

     Like

 2. Handig zo een wasmiddel tegen bacteriën, ik kende dat nog niet. Die interdentale borsteltjes moet ik ook hebben, ik was gisteren nog bij de tandarts en ik gebruikte te dunne borsteltjes. Ook doorgestuurd naar de kaakchirurg, de vorige keer was er een kies getrokken, maar er zitten bot restjes onder waardoor alles is gaan ontsteken. Het gaat nu wel weer maar het kan steeds gaan opspelen… Eind oktober mag ik..brrr

  Geliked door 1 persoon

 3. Dat wasmiddel tegen bacteriën heb ik even genoteerd. Ga eind oktober naar Centro. Ook maar even van alles inslaan, niet normaal hoe duur alles in NL wordt… Hoogste inflatie van heel Europa. Frankrijk bv was het gedaald.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s