Unboxing

Beautybox September 2022

We zullen het ze voor de zoveelste keer maar vergeven. De beautybox was maar liefst bijna 3 weken ‘te laat’ deze maand. Anyway, ik vond het toch leuk om de inhoud nog even aan jullie te tonen want daar is op zich niets mis mee.

Annette

6 thoughts on “Unboxing

 1. Mooie box weer! En ach wat in het vat zit verzuurt niet:-) Zou het ook aan de vervoerder kunnen liggen de laatste weken komen pakjes, brievenbuspost van welke vervoerder dan ook standaard veel te laat. Zo wacht ik nu al ruim 10 dagen op een nieuw pasje van de ING. Fijne woensdag!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat waardeloos die vertraging en dan ook nog zo klantonvriendelijk behandeld worden. Je bent al jaren een vaste klant en daar mogen ze wel wat correcter mee omgaan lijkt mij. Met iedere klant overigens.
  Binnenkort heb ik een samenwerking en ik mag wat uitzoeken, nu kan ik in principe wat van Elemis “kopen” maar een adventskalender lijkt mij ook heel leuk, zoiets heb ik nog nooit gehad. Ik hoop, dat als ik de adventskalender kies dat er dan iets van Elemis inzit. Wat een luxeprobleem haha!
  Goede tip dat Ren erg natuurlijk ruikt, dat merk valt voor mij dan af.

  Geliked door 1 persoon

 3. De service is niet echt geweldig nee, had ook al gemaild, en kreeg zo’n nietszeggend antwoord terug. Het is dat ik de box al eens heb opgezegd en hem ontzettend miste en daarom abonnee blijf, maar anders….
  De inhoud is dan wel weer leuk gelukkig.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s