Lipstick review

Catrice & Essence Plumping lipstick       

Na het opnemen van de video afgelopen week met mijn aankoopjes van Kroatië zag ik dus dat ik de twee lipsticks was vergeten. Lekker slim 😊 maar niet getreurd want dan doe ik die gewoon in deze aparte review voor jullie.

Budget

Het zijn fijne budget lipsticks want de ene is van Catrice en de andere is van Essence. Ik weet niet of deze varianten ook bij ons te koop zijn. Ik hoop het van wel want het zijn hele fijne crème lipsticks. Voor mij niet van die matte lipsticks waar je ontzettend droge lippen van krijgt en ik moet ook zeggen als je wat ouder bent staat het ook niet heel fraai omdat het vaak toch in de lijntjes trekt. Voor mij dus lekkere crème lipsticks, dan maar wat vaker aanbrengen.

Plumping

Beiden zijn ‘plumping’ de lipstick van Catrice zegt op de verpakking Power Plumping gel Lipstick en de Essence zegt: Cool Collagen Plumping lipstick (en is ook nog eens vegan – voor de liefhebber). Het zijn beide nude tinten en geven net een zacht tintje aan mijn lippen. Die van Essence geeft een heel klein prikkeltje maar die van Catrice daar voel ik niets gebeuren. Ik moet ook zeggen neem dit met een korreltje zout, mooie marketing maar om nu te zeggen dat mijn lippen in volume toenemen? Nope ik zie niets gebeuren.

Nudes

Zoals ik al schreef zijn het beide nude tinten dus een beetje eigen lipkleur met een heel subtiel kleurtje. Ik ben er dol op. Voor mij geen ‘bold’ lip, ik vind altijd dat me dat niet staat dus ik houd het bescheiden.

Het kleurnummer van de Catrice is de 110 en het kleurnummer van Essence is 203. Ik ben blij met beide aankoopjes en ga ze lekker opsmeren de komende maanden.

Wat vind jij van deze lipsticks?

Annette

4 thoughts on “Lipstick review

 1. Lijken mij fijne lipsticks alleen de kleuren niet ik draag vrijwel altijd rood met een blauwe ondertoon. Laatst toevallig nog wat van die matte lipsticks weggegooid brengt niet fijn aan en voelt erg droog. Dat fabeltje dat het 8 uur blijft zitten gaat meestal toch niet op. Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

  • Grappig is dat, dat jij juist rood draagt, dan zijn dit inderdaad niet jouw kleuren. Ik vind rood vaak bij mij echt zo clownesk staan, kan er maar niet aan wennen. Al heb ik er wel 1 van kiko – bijna op die echt wel wat meer rood is (met een bruine ondertoon) die gebruik ik dus wel ook veel maar hij is niet vlammend rood. Geniet van je weekend Ilona!

   Like

 2. Volgens mij heb ik beide lipsticks, in ieder geval die van essence. Ik vind dat soort kleuren ook goed draagbaar, voor meer uitgesproken kleuren moet ik echt een speciale gelegenheid hebben.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s