Shoplog

Shoplog Kroatië

Ik laat zien in dit filmpje wat ik aan fijne producten kocht in Kroatië. Na het opnemen zag ik dat ik nog 2 lipsticks was vergeten 😦 dus daar doe ik vrijdag een review van! Ga jij op vakantie wel eens op zoek naar producten voor je huidverzorging?

Annette

4 thoughts on “Shoplog

  1. Allemaal op naar Kroatie! Dat scheelt zeker qua prijsjes. Ik heb toevallig de roze versie van de mascara liggen. Ik ben heel benieuwd naar het retinol serum. Ik wil die van L’Oréal weer een keer kopen want die vond ik ook heel goed, maar die is wel een stuk duurder.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik kocht het Vitamine C. serum een week of 6 geleden bij het Kruidvat omdat het toen inderdaad 1+1 gratis was. Gebruik het nu een week of 4 en mwah. voor mij niet om over naar huis te schrijven. Het laat een soort kleverig laagje achter dat ook na 10 minuten intrekken niet verdwijnt. Dat van Balea vond ik stukken prettiger. Scheelt allemaal wel qua prijs maar hier is de BTW op dat soort producten ook een hele hoge 21%. Met retinol overigens nog steeds niet begonnen:-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s