Unboxing

Beautybox Mei 2022

Daar was hij dan toch, op de valreep van Mei de unboxing van de beautybox. Ik verspreek me weer eens heerlijk in het filmpje en noem jukbeenderen terwijl ik sleutelbeen bedoel 🙂 haha lekker bezig! Maar goed, de inhoud is prima. Ik laat het aan je zien.

Annette

7 thoughts on “Unboxing

  1. Ik ben ook niet zo een fan van die bars, ik heb ook het idee dat meer mensen het net handig vinden. Je hebt geen shimmers meer nodig, met al die highlighters wordt je vanzelf a glow in the dark 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s