Boekreview

Brandoffer – M.W. Craven

De boekreview van deze keer is een bloedstollend spannende thriller, een voor mij nieuwe auteur namelijk M.W. Craven en ik las dit boek uit de bookchoice selectie. Voor liefhebbers van dit genre echt een topper die je niet mag missen.

Korte samenvatting:

In de prehistorische steencirkels in het Engelse Lake District blijkt een seriemoordenaar mensen levend te verbranden. Hij laat geen sporen na en de politie heeft geen enkele aanwijzing. Dan ontdekt men dat er in de verkoolde overblijfselen van het derde slachtoffer een naam staat gekerfd: Washington Poe. Tegen wil en dank wordt Poe, een afgedankte detective, gekoppeld aan een briljante maar sociaal onhandige partner: Tilly Bradshaw. Samen ontdekken ze een spoor dat alleen voor Poe’s ogen bestemd is.

Naarmate het aantal slachtoffers toeneemt, leert Poe dat er ergere dingen zijn dan levend verbrand worden…

Mijn mening:

Het boek kent een vrij heftige start maar gelukkig draait het daarna echt om het onderzoek en de puzzel om deze moorden op te lossen. Ik vond het echt een steengoed boek die tot het allerlaatst echt spannend blijft.

Soms heb je met een boek als je eenmaal weet hoe de vork in de steel zit dat het een beetje voorspelbaar wordt naarmate het boek vordert maar daar is hier geen sprake van. Prettige indeling qua hoofdstukken ook. Lekkere schrijfstijl en dus tot het laatste hoofdstuk spannend. Echt een aanrader voor lezers die van een goede thriller houden.

Mocht je het boek willen aanschaffen zou ik je willen vragen dat middels deze affiliate link te doen:

Klik hier om te kopen

Heb jij onlangs nog een lekker boek gelezen?

Annette

9 thoughts on “Boekreview

  1. Toevallig in mijn handen gehad toen ik een cadeautje gekocht voor Ed. (zondag jarig). Lijkt mij inderdaad megaspannend. Lees nu een biografie over Navalny én Blijf dichtbij van Harlan Coben. Lees vaak een combi van biografie en ander boek. Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ga ik ook onthouden, dank voor de tip! ik ben nu bezig met mijn derde boek van Clare Mackintosh, Mea Culpa. Ook spannend in die zin dat je halverwege het boek pas erachter komt hoe het nu echt zit. Knap geschreven, smaakt naar nog meer!

    Geliked door 1 persoon

  3. Volgens mij ken je haar wel, ik herkende het boek aan de omslag over dat vliegtuig dat gekaapt was door milieu-activisten. Staat mij bij dat jij erover geschreven had. Super spannend vond ik hem!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s