Opgemaakt

Beauty empties september 2021

Ik heb ze weer voor je verzameld. De beauty producten waar ik deze maand het laatste beetje uit kneep, pompte of smeerde. Altijd heerlijk om weer aan nieuwe producten te beginnen. Er zaten een paar heerlijke producten bij. Van sommigen volgt nog een review binnenkort op mijn blog.

Ging er bij jou nog een mooi product op deze maand?

Annette

4 thoughts on “Opgemaakt

  1. Leuk weer! Er is hier niet veel echt opgegaan maar ik heb al mijn make-up en oogcréme weggegooid want mag het nu toch niet gebruiken met die staaroperaties (wel kaal hoor). Wat wel echt opging was de BB cream van Collistar echt heel tevreden over. Micellair water van Garnier is hier ook een blijvertje. Fijn weekend vast!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s