Weekoverzicht

Weekoverzicht #162

Het zit erop. Mijn weekje Griekenland is achter de rug en ik ben weer aan het werk. Hoe mijn vakantie is laat ik je hieronder zien, dus geniet nog even mee.

Nagels en inpakken

De avond voor vertrek had ik nog een afspraak voor mijn nagels staan dus die waren ook lekker kort en weer mooi gemaakt. De koffer inpakken en om 3 uur in de nacht richting Schiphol. Het verliep allemaal heel soepeltjes en we vertrokken lekker op tijd. Om 11 uur lokale tijd landde ik op Rhodos op vrijdagochtend.

De vlucht           

Het is altijd mooi om de zon zien opkomen als je in het vliegtuig zit. Ik had een lekkere raamplaats en ook boven Oostenrijk nog een mooi plaatje kunnen schieten. Rond het middaguur was ik dan in het hotel en kon ik gelijk aanschuiven voor de lunch. Ik was wel gesloopt van de reis moet ik zeggen maar hup bikini aan en even bijkomen bij het zwembad.

Eten en drinken

Ik had een all-in geboekt dus hoefde niet na te denken over waar ik zou eten. Het eten was allemaal dik in orde en heb uiteraard een paar keer heerlijke Gyros genomen. Ook fijn dat er niet van die automaten siroop limonade was maar gewoon flesjes Cola, fanta etc en heerlijke Lipton Ice tea Green.  Het ontbijt was in buffet vorm dan deed je handschoentjes aan en kon je gewoon pakken. De lunch en het diner waren gewoon á la carte dus kon je bestellen en dan kwam je bordje met heerlijks voor je neus.

Dieren

Uiteraard waren er katten en kittens maar allemaal enorm schuw. Op de galerij naar mijn kamer een zwaluwnest (met doosje). Ik dacht dat het doosje was om te beschermen als ze zouden vallen maar nee hoor, de schoonmaakster wist mij te vertellen dat het tegen de troep was die zo’n nest geeft 😊. En die engerd op de laatste foto kwam onder mijn bed vandaan op de laatste avond schrok me helemaal naar. Een joekel zo groot! Maar ik heb hem – sorry voor de dierenliefhebbers, een flinke oplawaai verkocht.

Oude stad

Ik ben 1 middag/avond naar de oude stad geweest. Ik ben al vaker op Rhodos geweest en heb toen ook wel wat cultuur opgedaan en had er nu verder ook geen zin in. Lekker door de oude stad geslenterd langs de haven gelopen en slechts 15 muggenbeten opgelopen ☹ jeuken niet normaal. Ik wist het niet dat het daar vergeven was van de muggen want ik had wel deet mee. Nou ja, niets aan te doen. Bij het hotel waren helemaal geen muggen.

Samples

Ik had wel ook een hele tas met samples meegenomen. Veel waar al een review van online staat (heb er inmiddels ook al bijna 115 geschreven haha) dus daar zul niet meer over horen. Wel nog een fijn oogserum. Er ging een fles zonnebrand en aftersun doorheen en een mini van de Pixi glow tonic.

Outfits

Qua outfits heb ik niet veel voor je – letterlijk haha want ik had met name mijn bikini aan. Wel kocht ik voor de vakantie nog een knal-jurkje bij de Zara en het mooie bruine jurkje bij Reinders Food Fashion in Beverwijk.

Al met al een heerlijke week gehad en een enorme berg boeken gelezen. Daar kom ik binnenkort bij je op terug met een paar hele fijne voor op je te lezen lijst!

Magneet voor de verzameling

Hoe was jullie week? Jullie hadden ook prachtig weer.

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Bah wat een engerd die zou ik ook niet heel gelaten hebben 🙂 Wij zijn een paar dagen naar Duitsland/Frankrijk geweest maar kreeg al snel last van mijn ogen, durf nu zelfs geen boodschappen meer te doen, in Metz waren alle musea gesloten in Duitsland ook en er werd echt overal om je QR-code gevraagd. Restaurants waren vol en hadden al een maand geleden gereserveerd moeten worden. Was bepaald geen vakantiestemming. Overigens wat staat dat roze jurkje leuk! Fijne week en hoop niet teveel achterstand voor je.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ziet eruit als een heel fijn weekje. Zelf boek ik geen all inclusive als ik naar Griekenland ga omdat ik het Griekse eten zo lekker vind. En dat er vaak niet is dan, maar bij jou wel dus. Heerlijk.
  Ik ga zo aan mijn koffer beginnen, want vertrek morgen naar Kos, zo’n zin in. Heb lekker een fiets gehuurd (elektrisch) en ga in de ochtenden lekker wandelen en fietsen en dan in de middag lekker naar strand. Hele dagen op een ligbedje heb ik geen geduld meer voor.

  Geliked door 1 persoon

 3. Heerlijk weer daar zo te zien, hier was het ook zalig, niet te warm, gewoon aangenaam. Dat roze jurkje staat je super, zo een nauwsluitend model kan je goed hebben!
  Wat een griezel van een beest, die had ik walgend ook geslagen vrees ik. Ik ben zo bang voor insecten, zeker spinnen. Laatst deed ik de tuindeur open, kwam er een joekel abseilen… in een vlaag van heldenmoed een klap gegeven, was als de dood dat ie anders de volgende keer in mijn haar zou belanden, en dat heb ik eens meegemaakt. jak!
  Hoop dat je lekker hebt kunnen bijtanken!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s