Unboxing

Beautybox September 2021

Hij was lekker op tijd en met boekje dus het ziet er naar uit dat LookFantastic de problemen van het afgelopen jaar heeft op kunnen lossen. Ik was echter met vakantie 🙂 dus vandaar dat de unboxing nu pas voor jullie klaar is. Het is wel een fijne box weer deze maand.

Wat vind jij van de box deze maand?

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Die exfoliant spreekt mij wel aan heb op mijn re-elleboog soms last van die bultjes. Leuke bruikbare box weer en ja die sheetmaskers zijn slecht voor het milieu, en ik vind er altijd veel te veel product inzitten, maar zag je wat een ziekenhuis dagelijks voor 1 IC-patiënt gebruikt echt niet te doen https://www.volkskrant.nl/wetenschap/een-doos-handschoenen-en-8-incontinentiematjes-per-patient-per-dag-het-ziekenhuis-gaat-zijn-afvalberg-te-lijf~b59d5b5d/ (zie de foto…)

    Geliked door 1 persoon

  2. Die bultjes, keratosis pilaris, had Tom vroeger ook. Ik had toen de BHA of AHA exfolient gekocht van Paula’s Choice en die hielp ook goed. Sheetmaskers vind ik ook relatief duur, het enige voordeel is dat je je gezicht niet daarna schoon hoeft te maken. Misschien lekker voor je volgende trip naar Griekenland (helemaal hip met masker in het vliegtuig haha)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s