Weekoverzicht

Weekoverzicht #158

De zon ging weer schijnen deze week dus het humeur ging ook in de lift. Ik had een prima weekje, geen rare uitschieters (op een overstekend hert na 😊) lees mee hoe mijn week eruit zag.

Gedragen

Ik begin de week met mijn grijze sweater van Reinders. Hopelijk wordt het echt beter weer in de loop van de week en kan ik me wat meer ‘zomers’ gaan kleden. We zullen het zien. Op dinsdag ga ik naar kantoor en draag een volledige ‘Nikkie’ outfit, zowel de witte jeans als het overhemd zijn van dit merk. Op woensdag breekt de zon weer door en ik ‘vier’ dit door een fleurige outfit 😊. Donderdag draag ik mijn nieuwe jeans met wit T-shirt en gele ‘jasje’.

Gegeten

3x een maaltijd van Hello Fresh, zoals eigenlijk elke week zit er wel een keer pasta bij 😊 en jawel deze week de romige pasta met kip. Broodje hamburger – heerlijk! En de empanada’s met gehakt. Prima gegeten weer. Op donderdag zie ik bij de Kruidvat een caramac liggen – ik neem er 1 mee, vond ik vroeger altijd zo lekker en peuzel hem op vrijdag heerlijk op bij een kopje thee.

Gewerkt

Het was wederom een wat rustigere week. Dinsdag was ik op kantoor met een paar collega’s. Ik deed weer wat screenings van kandidaten. Was met ons vloerplan in de weer om te kijken hoeveel complete werkplekken we op 1,5m hebben en was ook de presentatie voor de terugkeer naar werk weer eens aan het aanpassen. Eindelijk ook de laatste stageplek kunnen invullen.

Gekocht

Nieuwe spijkerbroek. Altijd een lastige haha. Ik had een spijkerbroek (een hele fijne) in de kledingzak gedaan omdat Skoet er een aantal haaltjes in had gemaakt en ik die niet meer hersteld kreeg (en me daar dus aan ergerde elke keer bij het dragen). Ik zag deze online dus besloot de gok te wagen en hem te bestellen. Hij zit heel mooi en sluit ook goed aan bij de rug (altijd een probleemzone bij jeans vind ik).

Gesport/gewandeld

Ja 3x gesport – moet tenslotte binnenkort weer de bikini aan (nou ja, moet niet wil het wel heel graag haha) en ook gewandeld. Op woensdag stak er ineens een hert over op het pad en sprong letterlijk 1m bij mij vandaan over het hek (moet ze niet doen want dan kan ze op de openbare weg belanden….) het was prima wandelweer.

Gellack

Op donderdag ga ik tijdens mijn lunchpauze naar de nagelstudio. Ik heb wat last van – denk ik – de gellack die mijn nagelbed echt gevoelig maakt. Dus ik besluit mijn nagels naturel te laten deze keer om te kijken of dat beter aanvoelt. Ik merkte het vooral bij de UV-lamp dat het echt een beetje pijnlijk werd dus maar even niet meer doen.

Geboekt

Mijn vliegtuigstoel 😊 whoop whoop en ook het document dat je moest invullen voor de Griekse overheid. Ging heel simple trouwens. Had wel even het instructiefilmpje op de Tui website bekeken, zorgen dat je alle data bij de hand heb en zodra ik op de verzendknop had gedrukt deed mijn telefoon al ‘pling’ en had ik de QR code van de overheid ook binnen. Ik heb dus 2 QR-codes (die van mijn vaccinatie en die van de Griekse overheid) en kan nu hopelijk zonder issues op reis. Fingers crossed.

Gedaan/bezocht

Madurodam – ik heb een oude foto van mezelf in de kinderwagen bij de ingang van Madurodam en volgens mij ben ik er daarna nooit meer geweest haha. Dus met die VIP pas van de bankgiro loterij kom je nog eens ergens 😊.

Hoe was jullie week?

Annette

11 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Oh lekker een caramac al ben ik de smaak een beetje vergeten maar ik kocht ‘m vroeger standaard elke week van mijn zakgeld. Al maanden op zoek naar een fijne jeans maar als ie past om de heupen heb ik veel te veel ruimte over in de taille…NIeuw bed gekocht en het nog steeds gedoe met de warmptepomp. Toch nog een huisje kunnen boeken voor begin september in het Saarland, zin in! Leuk alvast voorpret voor Rhodos! Fijne week.

  Geliked door 1 persoon

 2. Toevallig las ik in een boek van Blake Pierce dat iemand ook Caramac zat te eten, vond dat zo toevallig nadat ik jouw foto op Instagram zag! Ik heb dat vaker, dan heb ik het ergens over, zoals laatst over kalfszwezwerik en dan komt dat ook in mijn boek voor. Best creepy.
  Spijkerbroeken zijn inderdaad lastig om online te bestellen qua maat, die luisteren altijd heel nauw. Fijn dat je zo een goede hebt getroffen!

  Geliked door 1 persoon

 3. En wat een vreselijk weer is het, ik heb nog steeds geen echt zomergevoel gehad. Maar ach, het weer is toch helemaal van slag, aan de ene kant droogte en bosbranden en aan de andere kant modderstromen. Daar word je ook niet blij van…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s