Unboxing

Beautybox Augustus 2021

De beautybox van augustus is binnen gekomen. Hij was wederom op tijd en had een boekje dus hopelijk hebben ze bij Lookfantastic de boel beter op orde kunnen brengen, zou wel fijn zijn dat kun je er toch wat beter op rekenen. Ik vind het weer een prima inhoud en ben blij met alle 6 de producten :). Kijk je mee wat er in de box zit deze maand?

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Misschien is het thema vakantie zijn leuke producten om mee te nemen naar Rhodos behalve de bruisbol misschien. Graag acuut trek in een tompouce (custard)….Leuke producten overigens en fijn dat de box op tijd was (dat werd toch een keer tijd).

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik herken dat gevoel als je in bad zit en je afvraagt wat je daar doet. en vaak spoel ik mij daarna onder de douche nogmaals af. Wij hebben geen bad en eigenlijk mis ik hem niet. Onder de douche hou ik het ook nauwelijks lang vol. Snap niet wat die mannen allemaal te wassen hebben haha, die staan er soms zo lang onder!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s