Weekoverzicht

Weekoverzicht #157

Al met al een prima weekje, al heb ik wel twee hele lange dagen gemaakt van bijna 10 uur dat was dan weer niet de bedoeling haha. Maar aan het einde van de week kon ik die uren een beetje compenseren.

Gedragen

Maandag ben ik op kantoor, het weer is een beetje zo-zo en omdat het op kantoor altijd frisjes is trek ik maar een truitje aan. Wit (altijd gevaarlijk 😊) en een spijkerbroek. Op dinsdag vind ik het nog steeds niet echt zomers dus ik trek mijn nieuwe (paar weken geleden gekocht) trui van Reinders aan. Heerlijk gemêleerde sweater die ik voor het najaar heb aangeschaft maar komt dus al prima van pas. Woensdag wederom een nieuwe trui deze is van Nikkie – moet even wennen aan de pof in de mouwen maar vind hem toch wel heel mooi. Beetje klassiek met de groene broek erbij. Donderdag mijn ‘vest’ van Zara. Deze is van een ‘zware’ kwaliteit dus nu los over een t-shirt maar straks in het najaar met een shirt met lange mouwen ook nog goed te dragen.

Gegeten

Ik was totaal vergeten dat mijn kinderen deze week met hun opa en oma naar een huisje zouden gaan. Dus had de box beter af kunnen zeggen maar glad vergeten. Ik eet dus in mijn eentje deze week 😉 brocolli, aardappeltjes en kip, hamburger met aioli en een noodle maaltijd. Alle drie lekker.

Gewerkt

Maandag op kantoor – het is echt een beetje stilletjes, doe wel een contract aanbod voor een traineeship in onze finance afdeling. Ook screen ik nog kandidaten voor een aantal andere functies. We hebben een brainstorm over hoe we met onze vacatures in de winkels verder moeten (er is geen personeel te vinden op het moment, dus als je briljante ideeen hebt of iemand weet, let me know).

Gekocht

Nieuwe waterdrops – ik drink deze nog steeds – al een paar jaar en de smaak Vibe die Limited Edition is (en heel erg lekker) was terug in het assortiment. Omdat ik heel veel punten heb kon ik gelijk ook wat cadeau’s erbij uitkiezen en nam een mooie waterfles, een badlaken en een mooie houten bewaardoos (niet op de foto). Ik bewaar ze als kadootjes want heb er zelf al genoeg maar vast een keer een mooi moment om iemand cadeau te doen 😊.

Gesport/gewandeld

Op maandag heb ik behoorlijk spierpijn van mij workout van zondag dus doe ik maar even rustig aan. Helaas ook geen ommetje kunnen doen want op kantoor liep alles achter elkaar door. Dinsdag even langs de brievenbus en op de terugweg over de hei. Ook doe ik weer een workout in de avond maar ik ontzie mijn benen nog even die nog steeds licht pijn doen.

Geboekt

Een weekje weg naar Griekenland 😊 jawel ik heb besloten het er maar gewoon op te wagen. Begin september heb ik 8 dagen naar Rhodos geboekt. Aangezien ik volledig gevaccineerd ben valt het mee wat voor papierhandel je moet aanleveren. Zo te zien een RIVM gezondheidsverklaring en een formulier voor de Griekse overheid. Ik heb het goed in mijn agenda gezet zodat ik het a – niet vergeet maar b- ook goed op tijd allemaal regel. Heel veel zin om even weg te gaan al vind ik het toch wel spannend om weer ‘op weg’ te gaan.

Gedoneert

Er staan hier nog 2 ongebruikte fietsen in de schuur, ik zag een reclame van de ANWB dat je die kunt doneren, zij knappen ze dan op en geven ze aan kinderen zonder fiets. Ik vul het formulier in en ergens in het najaar worden ze dan opgehaald. Zonde om ze hier te laten verstoffen. De kinderen hebben nu een scooter/auto dus die gebruiken die fietsen echt niet meer.

Gelezen

Ik ben in het boek Zandvoort aan zee van Linda van Rijn begonnen deze week. Kan er nog niet zoveel over zeggen. Heb niet zo veel gelezen als ik normaliter doe, was vooral heel moe dus lag vroeg op 1 oor of kon me niet concentreren dus ben maar wat rond gaan zappen.

Gebroken

Ja hoor, weer een leesbrilletje naar de Filistijnen 😊 Deze keer was het pootje eraf. Ik moet zeggen ik koop ook meestal van die ‘goedkope’ van de Kruidvat ofzo (of Hema). Het pootje zat al een week of twee slapjes te zijn dus ik wist dat het eraan kwam. Even een nieuwe kopen maar weer dan!

Gezien/bezocht

Zondag naar het Maroc museum in Amsterdam geweest, daar is een tentoonstelling van Banksy. Leuk om te zien en er waren een paar ‘art’ kamers – waar je maar 30 seconden in mocht i.v.m. de drukte waar je nog leuke foto’s kon maken beetje psychedelisch was het wel met die bewegende beelden werd er zelf een beetje raar van in mijn hoofd. Daarna even doorgereden naar Zandvoort, het was letterlijk even uitwaaien, visje gegeten en weer naar huis.

Hoe was jullie week?

Annette

11 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Het wordt saai nog steeds “gedoe” met de ventilatie/warmtepomp en de muur moet nog gerepareerd maar het is flink getouwtrek met verzekering en Pastoe. Het is toch veel duurder dan gedacht. Zicht wordt steeds slechter maar eerder dan mei 2022 zit er niet in helaas. Heerlijk vooruitzicht Rhodos! Fijn week weer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lekker vooruitzicht, weekje Griekenland! Ga zelf half september. Hoop ook echt dat het deze keer wél kan doorgaan. Verheug me er zo op. Wat een tegenvaller zou het zijn als het weer niet kan…
  PLF kun je nu al aanvragen, heb het toevallig gisteren gedaan. Je krijgt meteen een mail met de QR code. Ernaast staat een T of een V. Als je een T hebt moet je een test bij aankomst, maar je krijgt net als ik een V omdat je gevaccineerd bent.
  Mijn zaterdag was vooral super. Compeet gevallen voor een klein kitten van 3 weken. Die komt na mijn vakantie bij me wonen. Zo blij mee! Zo stil in huis zonder katten…

  Geliked door 1 persoon

 3. Heerlijk vooruitzicht een weekje Griekenland. Had naar Tenerife geboekt maar het voelde toch niet helemaal okay dus die vakantie is nu geannuleerd.

  Bizar om in deze periode al met een trui te lopen maar het is ook echt fris.

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuk, Banksy, ik zag daar laatst een documentaire over. Briljant hoe die man gewoon alles deed waar mensen gewoon langsliepen.
  Toevallig zoek ik ook een fiets maar liefst een elektrische, dat fiets toch stukken lichter. Ik had er een een paar jaar geleden gekocht voor 50 euro maar nu is de batterij echt op, en dan fietst dat ding loodzwaar. Had ik hem op marktplaats gezet, kan ik de sleutel van het kettingslot nergens vinden hahaha!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s