Weekoverzicht

Weekoverzicht #141

Afgelopen week deed ik eigenlijk niets bijzonders zo op het oog, het blijft toch zo’n beetje elke week hetzelfde omdat we nog steeds niet veel meer kunnen/mogen dan werken 😊. Ben wel blij dat ik dat nog heb en voel de pijn van de mensen die ook dat niet meer hebben, zou tegen de muren opvliegen denk ik.

Maandag

Raar weer, zon, sneeuw dan weer zon, ik hoor de buren de autoruiten krabben als ik achter mijn laptop zit, toch wel fijn dat ik er dan niet op uit hoef. De werkdag gaat snel voorbij en ik maak ook nog een afspraak om mijn leaseauto in te leveren. Per 1 juni komt -hopelijk- mijn nieuwe auto en gaat mijn huidige na 5 jaar trouwe dienst terug naar de leasemaatschappij. Ik heb private lease trouwens en weer gekozen voor een Hyundai I10 rijd die al vele jaren en heerlijk autootje en groot genoeg voor mij alleen. Ik kook de pasta maaltijd uit de box en heb gesport.

Dinsdag

Bellen en vergaderen dat is wel zo’n beetje de dag in een notendop. Ik loop wel keurig mijn ommetje (gisteren ook trouwens) en Isabelle kookt, kan ik mooi even sporten en dan zo aanschuiven voor het eten. Ik maak ook nog een afspraak om bloed te prikken en kan vrijdag al terecht op een priklocatie in de buurt.

Woensdag

Naar kantoor vandaag, er is een overleg dat best face-to-face kan en er komt een potentiele nieuwe medewerker op bezoek die ik even rond leidt en een praatje mee maak. Halverwege de middag rijd ik naar huis, vind het behoorlijk druk op de weg dus vermijd de spits en in de avond is de diploma uitreiking van Isabelle. Ze is nu klaar met haar niveau 4 opleiding, wel een karige uitreiking met alleen haar vader en mij maar het is prima zo. Super trotse pappa en mamma zijn wij.

Donderdag

Niet zo’n volle agenda vandaag dus dat is wel lekker, kan ik ook met een aantal projecten aan de slag en ik moet nog wat contract omzettingen doen voor België. Sporten in de avond en dan zitten mijn 3 work-outs er weer keurig op voor deze week. Samen met de dagelijkse ommetjes ben ik denk ik nog nooit zo ‘sportief’ geweest. Echte fitgirl hahaha.

Vrijdag

Nuchter bloed prikken dus om even voor 8 uur sta ik al bij de priklocatie. Bij mij in de familie komt aderverkalking voor dus ik krijg een uitgebreid onderzoek bij de dokter maar dus eerst het bloedonderzoek. Volgende afspraak is einde van de maand. Daarna aan het werk, het is vrij rustig verder vandaag dus kan mooi op tijd de laptop dicht gooien en lekker aan het weekend beginnen.

Weekend

Ik breng wat pakjes weg van kleding die ik verkocht op Vinted en haal mooie rozen op de markt. Geen kaas nodig deze week en ik loop met een grote boog om de dropkraam heen 😊. Op de terugweg langs de appie voor de boodschappen en daarna gelijk maar even wandelen.

Doe wat blogjes, gooi mijn bed in de was en stofzuig en dweil de boel. Dan vind ik het welletjes en ga even uit de wind in het zonnetje buiten zitten. Het lukt nog niet helemaal maar ik hoop toch echt dat de lente nu een beetje van start gaat. Ik begin in een nieuw boek en verder is het saai, saaier, saaist. Nou ja, we blijven maar roepen nog even volhouden!

Hoe was jullie week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Zag toevallig donderdagnacht een bericht dat mensen uit 1952 zonder uitnodiging een afspraak voor vaccinatie konden maken dus uit bed, eerst pas over 6 weken maar toen ik vrijdag opnieuw keek kon het vandaag:-) in Waalwijk. Appartement was verkocht maar 3 uur voor het aflopende tijdstip kregen we een mail van de kopers met hun afzegging….Nu maar hopen dat de makelaar nog een reservelijstje heeft. Onze bedenktijd voor Nieuwegein is inmiddels ook verlopen.
  Leuke broek is dat. Benieuwd of we weer iets mogen volgende week maar geen idee hoe ze dat gaan doen als er al meer dan een miljoen mensen afkomen op een feest in Breda. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Fijn dat jij je even hebt laten prikken.
   En nu nog op de uitslag wachten.
   Leuk straks weer een nieuwe auto en kan je weer veilig scheuren.
   Wij 2 nieuwe ebikes gekocht,maar moeten er nog op wachten, gaan als broodjes.
   Goed hoor dat Isabelle is geslaagd en weer een stap verder.
   Fijne week en blijf lekker wandelen.
   Dat doen wij ook elke dag en gisteren nog 35 km gefietst.
   Eind van de week weer voor een paar maanden naar de camping.
   Fijne week

   Geliked door 1 persoon

 2. Gefeliciteerd voor Isabelle, altijd fijn als je je diploma in ontvangst mag nemen. Het is zo een gek weer, gisteren was het best warm in de zon en dan gaat het weer regenen. Ook hier een heel saaie week, iedere dag (altijd wel) hetzelfde…

  Geliked door 1 persoon

 3. Ah wat vervelend dat de diploma uitreiking zo karig was. Wel hartstikke goed dat ze geslaagd is.

  Ik ben tegenwoordig ook helemaal into Vinted en lekker verkopen. Word er helemaal blij van als ik weer met een tas pakjes weg ga om te posten 😂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s