Sample Saturday

Bare Minerals – Skinlongevity

Volgens mij heb ik nog niet eerder geschreven over Bare Minerals. Hoog tijd dus. Deze mooie sample kreeg ik bij een bestelling op Cult Beauty. Fijn altijd dat je daar uit een aantal samples zelf een keuze kunt maken.

Het is een mooie sample van 8ml die ik best een flink aantal dagen heb kunnen testen voor jullie.

Welk merk?

Het merk bestaat sinds 1995 en voor zover ik kan zien is het Amerikaans. Het is een zogeheten ‘clean beauty’ merk en ik weet dat veel mensen met bijvoorbeeld eczeemklachten vaak wel goed tegen de make-up van dit merk kunnen. Ze hebben een uitgebreid assortiment en het ziet er allemaal heel goed uit.

Wat is het?

Een serum die een basis heeft van kruiden. De lijn het Long Life Herb serum en bestaat uit diverse producten (er is ook een oog crème en een nachtverzorging. De drie hoofdingrediënten zijn Niacimide en de Californische klaproos (poppy) maar de klapper is het zogeheten  Long Life Herb — ofwel  Chomeiso — dit kruid komt uit Okinawa, Japan, en het eiland waar dit kruid groeit is het eiland van het lange leven omdat de inwoners daar ouder worden dan op de rest van de aarde. Het serum zorgt voor stevigheid, een mooie gloed, vermindering van fijne lijntjes en een herstel van de huid barrière.

Wat vond ik ervan?

Erg lekker, het serum trekt goed in en ondanks dat ik wat huiverig ben voor producten met veel plantenextract kan mijn huid deze goed hebben. Ik doe er nog wel wat nachtverzorging overheen. De huid is lekker gevoed en voelt stevig aan. Niacimide is natuurlijk ook echt een heel fijn ingrediënt.

Waar te koop en wat kost het?

Het serum kost fullsize rond de EUR 42,- wat ik een prima prijs vind. Je kunt het ook bij de Douglas krijgen maar daar is hij wel aanzienlijk duurder. Beter even rondspeuren dus waar je het voordeligst uit bent. Zo te zien bij Lookfantastic of FeelUnique. Mooi product, zeker een aanrader en ik wil zeker nog eens iets van dit merk proberen het ziet er allemaal echt mooi en goed uit.

Ben jij bekend met dit merk en heb jij nog aanraders?

Annette

4 thoughts on “Sample Saturday

 1. Interessant dat er een kruid in zit uit Okinawa. Ik vind het interessant, die eilanden waar mensen heel oud worden, want waardoor kwam dat nu ook alweer? Iets met wat en hoe zij daar eten, en een heel ontspannen lifestyle was het volgens mij. Dus spannend dat Chomeiso in dit serum zit. Dat plantje eten zij daar ook en ik heb even gegoogeld, het is verkrijgbaar als poeder en in een thee zit het. Maar natuurlijk lastig te verkrijgen in Nederland als ik het goed lees.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooie sample en daar heb je iets aan! Bij mijn laatste 2 bestellingen bij Douglas kreeg ik wat waardebonnen (waar je niets aan hebt) ondanks het feit dat je 2 samples mag kiezen….Ze hebben ook slechte reviews de laatste tijd en zijn soms fors duurder. Ik zag dat Shiseido ook collageen zakjes met dat kruid verkoopt. Ik kocht van mijn cadeaubonnen van de Bijenkorf Super Radiance resurfacing facial rib uit je lijf maar heerlijk spul ik denk dat het qua werking vergelijkbaar is met Philosophy microdelivery peel maar dan iets minder agressief.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja ik houd van samples die je net wat langer kunt gebruiken dan een zakje. Het geeft een beter beeld. Bij cult beauty kun je ook altijd zelf samples kiezen en zij betalen de eventuele invoer kosten 👍🏻 ze hebben altijd mooie samples om uit te kiezen

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s