Unboxing

Adventskalender Lookfantastic 2020

Net als voorgaande jaren laat ik je zien wat er in de adventskalender van Lookfantastic zat. Ik heb netjes alle spoilers ontweken – wist dus echt de inhoud niet – en keurig elke dag een vakje opengemaakt. Echt leuk om te doen en het is het vierde jaar dat ik een beauty adventskalender had gekocht. Het eerste jaar had ik die van FeelUnique die is ook altijd leuk van inhoud en de afgelopen drie jaar deze van lookfantastic.

De inhoud is zeker weer de moeite waard. Laat me weten als je graag ergens een review van wilt zien en welk product jij het mooist/lekkerst vind.

Annette

2 thoughts on “Unboxing

  1. Volgens mij is dit wel de meest “bruikbare” adventskalender. Had er eentje van de Douglas (gekregen) en vond ‘m behoorlijk tegenvallen maar ja een gegeven paard….Heb geen specifieke wens voor een review. Ze zijn altijd fijn en informatief. Fijne dag.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s