Weekoverzicht

Weekoverzicht #117

Een vierdaagse werkweek deze week want ik had vrijdag een vrije dag genomen. Niet dat je veel kunt doen op het moment maar ik was er even aan toe. Ook had ik een spannende afspraak en werd er gewoon gewerkt.

Maandag

Ik heb slecht geslapen en ben niet vooruit te branden vandaag, nergens zin in, alles is me eigenlijk te veel maar ja, contracten moeten eruit en ik moet door een lijst CV’s. Tussen de middag wel even een half uurtje gewandeld, het zonnetje scheen zelfs nog een beetje dus dat was lekker. Ik droeg mijn lederen legging met de lekker comfy trui van Reinders. Ik deed een wasje en merkte dat ik bijna door een aantal flesjes wasparfum heen was dus nu van drie soorten alvast de grote fles besteld. Ik ben fan en vind het echt heerlijk voor mijn was. Ik gebruik geen wasverzachter meer dat is niet meer nodig.

Na het werk ga ik gelijk even mijn workout doen en ik kook een rode kool schotel uit de Hello Fresh box. Het is een wat uitgebreider recept (meestal kiezen we voor de quick & easy varianten) dus ben even lekker bezig in de keuken maar na een klein uurtje staat het op tafel en ik vind het zalig. Echt een gerecht voor deze tijd van het jaar.

Dinsdag

Lekker geslapen dus vandaag gaat het een stuk beter. Rond het middag uur stap ik even een rondje door de buurt en loop zo’n 20 minuten. Ik kom deze prachtige Dahlia tegen die nog lekker staat te bloeien. Ik wilde eigenlijk mijn laarsjes aan maar bedacht toch maar mijn sneaker te doen. Dus gekke chupachup sokken die zichtbaar zijn onder mijn ‘hoogwater’ broek 😊 ach, wat maakt het uit. Zit de rest van de dag binnen.

Ik draag verder mijn sage-groene coltrui die ik een aantal weken geleden kocht bij The Sting krijg het toch wat fris gedurende de ochtend dus een vestje erover dan maar.

We eten de Pasta schotel uit de hello fresh box.

Woensdag

Het wordt een rare drukke dag met allemaal onverwachte dingen die ‘even snel’ moeten dus het lopen schiet er vandaag helaas bij in. Het is wel een beetje feest want de postbode brengt pakjes (zelf besteld haha) maar ook een prijs van de postcode loterij. Ik heb een bordspel gewonnen, altijd leuk en ook komt de jaarlijkse kadokaart van € 12,50 binnen voor de boodschappen. Ook altijd leuk. Gelijk geactiveerd en in mijn portemonnee gestopt kan ik van de week gelijk wat producten halen.

Ik draag mijn lekkere fluwelen blauwe legging die ik vorig jaar voor 5 euro kocht in de sale. Lekker warm is deze broek. We eten de platbroodpizza die we al vaker hebben gemaakt, lekker en vegetarisch.

Ik had dus een nieuwe hoes voor mijn ereader besteld na 4 jaar trouwe dienst was de paarse cover wel echt aan vervanging toe. Nu heb ik deze heerlijke rose-gold sleepcover. Helemaal in mijn nopjes en hopelijk blijft mijn ereader het nog wat jaartjes doen 😊.

Donderderdag

Vandaag gewoon een werkdag maar ik sluit een half uurtje eerder af omdat ik een afspraak heb bij een kliniek voor fillers. Een oud schoolvriendinnetje heeft een kliniek in Hilversum en ik wilde al een tijd lang eens een vrijblijvend consult om wat meer te weten te komen. Het gaat mij met name om mijn kaaklijn. Daar komen echt van die ‘druipers’ aan haha en ik merk dat ik me er mateloos aan begin te storen. Het is niet goedkoop en ook niet zomaar iets natuurlijk dus ik heb er veel over gelezen en denk er nu al zo lang over dat ik vond dat ik nu maar eens de daad bij het woord moest voegen en eens met een cosmetisch arts spreken. Tijdens het consult blijkt wel dat het niet zo simpel is als ik denk dat je met alleen fillers in je kaaklijn er bent, door het volume verlies in je gezicht moet je echt meerdere plekken behandelen. Goed dus om even langs te zijn geweest en stof tot nadenken.

Ik loop mijn rondje door de buurt om de vijver

Vrijdag

Lekker een vrije dag. Ik ga naar Zandvoort en eet daar een visje. Het was helemaal niet koud maar er stond wel veel wind. Dus maar wel even de muts op voor de oren anders krijg ik last van duizelingen. Rond half 3 ben ik thuis, haal ik nog even de sopdoek door het huis en lees even lekker in een boek.

Weekend

In het weekend eigenlijk een beetje hetzelfde. Ik ga even naar de markt en de appie, doe wat huishoudelijke dingen en loop een rondje over de hei. Op zaterdag een rondje van een half uur en op zondag een rondje van een uur. De schaapskooi is letterlijk voor de deur aan het grazen en ook de koeien zijn nog in het gebied.

Op het journaal zie ik dat in België alles weer op slot gaat dus dat betekend maandag het personeel van de winkels weer aanschrijven. Die gaan namelijk allemaal tijdelijk uit dienst (gekke Belgische wetgeving) en als de winkels weer open mogen dan is hun dienstverband weer als voorheen. Dat wordt een drukke dag dus morgen want ik heb ook nieuwe starters en ben dus de hele dag op kantoor.

Hoe was jullie week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Oh heerlijk de kust ook snel maar weer eens gaan. Verder saaie week. Gisteren met de pot witte verf door het huis om alle “plekjes” weg te werken. Zaterdag naar Amsterdam geweest om boodschappen voor mijn moeder te doen. Verder saaie week en komt het virus toch wel dichtbij nu een neef van Ed op de IC ligt (55). Zie nog steeds veel mensen die zich nergens iets van aantrekken en geen mondkapje dragen (ook veel ouderen). Nou ja het zal eens wel beter worden hoop ik. Zorg goed voor jezelf en je dierbaren. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijk dat je er een paar keer lekker op uit geweest bent. Wat de fillers betref, ik zal daar echt goed over na denken. Schoonheid zit van binnen. Leuk die zwarte legging.
  Het is hectisch op je werk en dat valt in deze tijd niet mee, houd moed. Wij ook bijna iedere dag gewandeld en gefietst. Heerlijk weer nog en ook nog niet echt koud.Gisteren je ouders op de koffie gehad i.v.m. mijn verjaardag Kan het voor het eerst niet uitgebreid vieren, dus maar verdeeld over de hele week.

  Geliked door 1 persoon

 3. Waarschijnlijk krijg je dan ook fillers bij je slapen? Ik heb lang geleden fillers gehad bij mijn wallen, je zag direct een verschil alleen het jammere was dat het ook weer zo snel uitgewerkt was. Naar mijn idee was het een maand of twee alweer verdwenen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s