Weekoverzicht

Weekoverzicht #111

Mijn eerste werkweek zit erop en het was me het weekje wel. Uiteindelijk reed ik 4x naar kantoor deze week maar was ik er eigenlijk maar 2 dagen. Hoe dat kwam zal ik je zo vertellen. Het ritme van het ‘normale’ leven is dus weer opgestart. Althans wat is normaal?

Werkweek

De week begon met het legen van mijn inbox en dus fijn dat ik de maandag gewoon thuis aan het werk was. Ik heb uiteindelijk 5 contracten gemaakt voor de winkels en 3 contracten aangepast, verder heel veel mails weggewerkt. Mijn sport sessie gedaan en aten we lekker tortilla’s met varkenshaas uit de Hello Fresh box.

Dinsdag was een dag op kantoor. Het was fijn er weer te zijn ik kon de post weer inregelen en nog wat zaken regelen we hadden vergaderingen en ik praatte bij met de directeur over een aantal zaken die tijdens mijn vakantie waren voorgevallen. Ik sportte toen ik thuis kwam en we aten lekker een pasta met gehaktballen uit de Hello Fresh box. Bij thuiskomst was mijn nieuwe armbandje er.

Woensdag was ook een kantoordag.  Ik had een leuk kadootje gekocht voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat en verder was het een dag waarop ik ook de introductie training aan de nieuwe medewerkers gaf. We aten de platbroodpizza met pesto en mozzarella uit de HF box.

Lekkage

Donderdag was raar, kantoordag was gepland. In mijn beste Duits J had ik een vroege call toen ik ineens een hoop water gekletter hoorde – er brak in ons trappenhuis een waterleiding. My lord wat een hoop water in een korte tijd. Ik had de deuren dichtgegooid en direct de verhuurder gebeld maar het werd dusdanig erg dat ook het ontruimingsalarm afging. We moesten dus het pand uit. Wij zitten op de bovenste etage (4 hoog) en moesten dus door een gordijn van water dat net als wij van de trappen liep naar buiten. Tot op de onderbroek was ik dus nat en de collega’s ook. Gelukkig was het mooi weer. Toen de huisbaas eindelijk de waterkraan kon afsluiten en we weer naar boven konden was het bijna een uur later. Ik heb iedereen naar huis gestuurd – want geen water – en was dus om 11 uur thuis. Droge kleren aan, een warme kop thee en weer door….

Vrijdag dus maar weer  naar kantoor om te kijken of alles het weer deed. Gelukkig was de waterschade beperkt tot het trappenhuis en niet op de vloer zelf anders was de schade niet te overzien geweest. Na ee inspectie rondje en een vergadering weer naar huis. Ik had niet gepland om naar kantoor te gaan omdat ik een tandartsafspraak had staan tussen de middag. Geen gaatjes dus over een half jaar de volgende controle.

Weekend

Vrijdagavond had ik nog een microdermabrasie behandeling bij de schoonheidsspecialiste en was ik doodop van alle gedoe in de week. Maar ik ben weer ‘bij’ met het werk dus de vakantie achterstand is weggewerkt dat geeft wel weer wat rust. Ik heb dus ook niets gedaan in het weekend. Even bloemen gehaald op de markt en wat nieuwe pluimen – die konden mooi bij de bos van vorig jaar). Check even hoe mooi de bos van vorige week nog bloeit (wel laatste dag morgen gaan ze weg voordat al het blad afvalt).

Zaterdag kwam ook nog een schilder langs om een offerte te maken om de woonkamer/keuken helemaal te witten. Ik woon nu 9 jaar hier en het wordt wel tijd. Het ziet er nog netjes uit maar de boel wordt toch wat gelig nu dus tijd voor een witkwast.

Zondag heb ik de glazen pui nog een keer helemaal  gesopt. Laatste keer voor de winter dan lap ik mijn ramen niet (donker en gordijnen dicht haha) en lekker nog even buiten gezeten met een boek.

Hoe was jullie week?

Annette

15 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ik was een weekendje naar Zuid Limburg. We hadden prachtig weer was echt genieten alleen wilde ik natuurlijk ook even Duitsland in en dan gelijk even naar de DM, dat ging helaas niet door de zuid en noord hollanders mogen er niet in zonder een negatieve Corona test, dus dat was erg jammer. Verder prima vermaakt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gelukkig was het niet op je werk. Wij hebben 4 daagjes Duitsland (Ahr) in het vooruitzicht maar ik hoop dat we de grens over komen. Geen idee hoe je moet bewijzen dat je niet in Noord/Zuid Holland woont bankafschrift misschien anders jammer…maar voorlopig boek ik dus niets meer. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Dat is dan zeker net aangescherpt? Ik had er nog niets over gehoord. Ik wacht ook even met boeken – maar mijn volgende vakantie zou toch pas eind februari/begin maart gaan zijn dus ik heb ook nog even maar de voorpret is altijd fijn om te hebben 😉

   Like

   • Ja vanaf vrijdagavond jl. zijn Noord- en Zuid-Holland “rood” voor België en Duitsland er gingen allemaal Duitsers en Belgen vrijdag halsoverkoop terug. Geen idee of er strenge controles zijn?? Enfin anders zijn we snel weer thuis 🙂

    Like

 3. Wat een hectische week na je vakantie. Wat erg die wateroverlast en dan voel je je echt als een verzopen kat. Die pluimen zijn erg leuk. Straks thuis weer alles mooi als alles gewit wordt. Wij nog op de camping genieten van het mooie weer en langzaam aan alles buiten weer opruimen. Veel werkplezier komende week en hoop wat rustiger voor je .

  Geliked door 1 persoon

 4. Die pluimen zijn weer helemaal hip, ik zag ze o.a bij de Kwantumhallen. Ik wil nog een keer een leuk bosje droogbloemen maar wat zijn die duur! 17,50 euro voor een mini bosje…
  O ja, die waterleiding, wat een toestand. Dat moet een flinke koude douche zijn geweest!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s