Shoplog

DM shoplog september 2020

Ik was sinds maanden weer even naar de DM en wat heerlijk om weer in mijn favoriete drogisterij rond te struinen. Er gingen twee volle tassen mee terug naar Nederland. Wat ik shopte laat ik je zien in het filmpje.

Annette

6 thoughts on “Shoplog

  1. Heerlijk weer en dan die prijzen! Als ik dingen nodig heb probeer ik meestal 1+1 bij Kruidvat of Etos maar dan nog….wij waren er afgelopen zaterdag (Kleve) dachten dat het dichterbij zou zijn vanaf ’s Hertogenbosch maar je moet heel Nijmegen door…hebben uiteindelijk alleen even koffie gedronken aan de Rijn en getankt want in zowel DM als Lidl was het ontzettend druk met NL’ers die in de meerderheid geen mondkapjes droegen en zeker geen afstand hielden. Ik voelde mij niet veilig. Personeel kreeg veelal een grote mond. Zaterdag is dus niet zo’n goed idee. Misschien over een tijdje maar een nieuwe poging. Fijne laatste vakantiedag en weekend 🙂 en toch goed dat je niet op een Grieks eiland zat met die oranje toestanden mijn broer komt vandaag thuis vanaf Naxos (0 besmettingen maar moet toch 10 dagen thuisblijven)….

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik vind het een flinke berg wat je gekocht hebt, je kan weer vooruit zie ik! Die wasmiddelen zijn inderdaad spotgoedkoop, 1,75 euro, ga ik onthouden. Je had het over een gele sticker op douchegel (hyaluronzuur) , ik verstond heel wat anders, haha!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s