Weekoverzicht

Weekoverzicht #104

Leuk dat je weer komt lezen wat ik zoal deed de afgelopen week. Ik moet zeggen het was qua werk denk ik wel mijn drukste week ooit en op donderdag had ik dan ook even een kleine inzinking. Hij was van korte duur, gelukkig en nu ik dit typ heb ik een lekker rustig weekend, even bijkomen.

Gegeten

Timo was een paar dagen weg met zijn vriendin dus Isabelle en ik aten de eerste dagen samen. We begonnen de maanden lekker met een pasta Nicoise, makkelijk om te maken maar zeer smaakvol. Op dinsdag aten we de kipfajita’s altijd lekker ook met een beetje salade erbij en op woensdag dan de Fish & Chips, dat is even wat meer werk qua bereiding maar wel erg lekker. Mijn koelkast had wel weer kuren dus toen we een eitje voor het beslag wilden hebben bleek het ei bevroren L ik hoop niet dat ik na de wasmachine perikelen nu eerst een nieuwe koelkast moet, maar ja, hij is bijna 10 jaar oud dus het kan een keer gebeuren natuurlijk. Ik heb hem nu wat lager gezet en ga even kijken of hij dan niet meer ‘vriest’…..

Gewerkt

Het was de laatste week van de maand dus ineens was het vol gas en wilde en moest iedereen ineens nog wat van me. Ik heb twee vacatures kunnen invullen J Hoera!!! En twee – in dit geval – dames blij kunnen maken met een nieuwe baan. Ze starten beide op 1 september en dan hopen we het kantoor ook weer te openen. Zelf ga ik denk ik dan weer 3x per week naar kantoor en blijf 2 dagen thuis werken. Maar eerst heb ik nog even lekker vakantie die eerste 2 weken van september. Nog even doorbikkelen dus. Op vrijdag wilde ik ook – ook omdat het zo warm was – wat eerder stoppen maar uiteindelijk werd het nog 3 uur voordat de laptop dicht kon. Toen was ik er ook echt wel even klaar mee, veel uren gedraaid de afgelopen week.

Bloemen

Mijn tweede zonnebloem kwam mooi uit en op de markt kocht ik deze witte rozen. Mijn eigen bloemenkraam is met vakantie dus ik haalde ze bij een andere kraam, ze waren me eigenlijk al iets te ver open naar mijn zin maar er was – eerlijk gezegd – niet zo veel soeps deze week. Een hoop marktlui met vakantie dus de keuze was beperkt. We gaan het zien maar ik denk niet dat deze een hele week gaan staan.

Pan

In Batavia vorige week kocht ik nog een nieuwe pan, geen idee of ik hem aan jullie had laten zien? Deze is van Tefal, wilde er eigenlijk nog zoiets van Creuset maar die waren echt dik over de 100 euro en dat vond ik gelijk niet leuk meer haha. Ik heb al wel twee ‘sudderpannen’ maar deze is lichter qua gewicht en kan ik ook een pan nasi in maken en pak je wat makkelijker dan je loeizware gietijzeren pannen, die ik ook echt alleen voor ‘slow cooking’ gebruik eigenlijk. Deze is meer voor dagelijks, lekker makkelijk denk ik, heb hem nog niet geprobeerd.

Pindakaas

Ik blijf me verbazen hoe schoon de vogels mijn pindakaas potten krijgen, al zag ik laatst een muisje bij de schuur en wellicht likt die de pot wel helemaal schoon als de vogels snachts liggen te slapen (doen vogels dat eigenlijk?) moet eigenlijk wel wat muizenkorrels in de schuur gaan leggen want ik heb geen zin in een hele muizenplaag straks L. Ben niet bang voor muizen maar als ze ineens langs je heen schieten, schrik je toch en ik wil niet dat ze op een gegeven moment richting het huis gaan komen natuurlijk.

Uit eten

Zaterdagavond gingen we uit eten bij een nieuw Kip restaurant in Laren, ik zag er al een paar weken reclame van langs de weg dus maar eens proberen… Het was lekker, leuke zaak en goed te betalen. Ik droeg een jurkje wat ik bij de Primark kocht een tijdje terug maar wat ik nog niet eerder had gedragen.

Op zondag tenslotte een echte rustdag, lekker mijn boek uitgelezen in de tuin, een boodschapje gehaald en verder niets gedaan. Prima weekje maar dus wel een beetje ‘te druk’ geweest, daardoor sliep ik ook slecht (te veel dan in mijn hoofd nog bezig met werk) komende week hopelijk een tikkie rustiger aan. Hoe was jullie week?

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Besmettelijk misschien maar hier een kapotte vaatwasser, lekkend toilet, kapotte auto en bij mijn moeder ook de koelkast kapot. Gezien de leeftijd van 12 jaar hebben we maar een nieuwe besteld maar de heren weigerden de oude mee te nemen….Goed dat je 2 vacatures hebt in kunnen vullen hoeveel nog te gaan? Fijne week weer.

  Geliked door 1 persoon

  • Balen is dat he?! Als er van die essentiele dingen kapot gaan. Voor kantoor heb ik nog 5 vacatures open en voor mijn winkels nog een stuk of 10 haha gaat maar door (gelukkig wel!). Betekent wel dat het met het bedrijf goed gaat dus dat is super.

   Like

 2. Volgens mij slapen vogels ’s nachts want je hoort ze zo rond 5 – 6 uur weer opstarten. Ik vind die pindakaas potten ook zo leuk maar ik ben altijd bang dat Marie en Toulouse die ook leuk vinden, de vogeltjes dan. Misschien op een plek hangen waar ze niet bij kunnen komen?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s